Pcos Miyom İçin Soğan Suyu Kürü

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.004
448
Kocaeli
İbrahim Saraçoğlu Soğan Suyu Kürü: Adet düzensizliği tedavisi ve polikistik over yumurtalık kisti için bitkisel tedavi yöntemi… Doktor İbrahim Saraçoğlu soğan suyu kürü…

Pcos- Miyom- Erken Menopoz İçin Kuru Beyaz Soğan Suyu Kürü

1 orta boy kuru beyaz soğanı dış kabuğunu soyarak dörde bölün. Burada en önemli hadise kırmızı ve mor soğan veya dış kabukları beyaz italyan soğanı kullanılmaz.

Önceden kaynatılmış 2 su bardağı klorsuz suya koyarak 5 dakika üstü kapalı olarak kaynattıktan sonra içine başka bir şey katmadan öğle ve akşam yemeklerinden önce bir bardak suyunu için.(soğan yenmeyecek sadece suyu içilecek)

Soğan suyu kürünü adet döneminde uygulamanın bir sakıncası yoktur. Ancak, etki bakımından en uygun zaman adet bitiminden en erken 7 gün sonra başlamaktır.

Kür uygulandıktan sonra 2. adetinizi görmeden 10 gün önce tekrar 5 gün veya 7 gün bu soğan suyu kürünü uygulamalısınız.

Uyarı: İbrahim Saraçoğlu Soğan suyu kürü 15 günden fazla uygulanmamalıdır.

İbrahim Saraçoğlu Soğan suyu kürü adet düzensizliği ve polikistik over şikayeti olan olan bayanlar için de mükemmel bir çözümdür. Yumurtalıklardaki kisti tamamen ortadan kaldırmaktadır.

benim de 2,5 cm canım. doktor ameliyat dedi. Moralim çok bozuk. soğan kürünü uygulamak istiyorum. bugün adetin 3.günü ne zaman başlamalıyım bilmiyorum.

mrblar arkadaşlar .ben 4 yıllık evliyim.10 gün önce bebek düşündüğüm ve doktor kontrolünde gebelik yaşamak istedim için doktora başvurdum. önceden gidip herhangi bi sorun varmı yokmu öğrenmek istedim.kontrol sonucunda sağ yumurtalığımda 7.5 cm kist tespit edildi.doktor sabah akşam kullanmam üzere tarlusal 5mg(kullandıktan 1 hafta 10 gün içinde adet olmanız gerekiyomuş) verdi.amaç hem gecikmiş olan adeti söktürmek hemde kisti parçalamaktı.hapı kullandıktan 2 gün sonra adet oldum.ve regl olduğumun ikinci günü kontrole gittim.kist 1.5 cm küçülmüş ve 6 cm olmuş.ama doktor istenilen sonucu vermediğini ve kistin büyümeye meğilli bi kist olduğunu söyledi.bana 3 ay boyunca kullanmam için doğum kontrol hapı olan desolett'i verdi.her ay kontrole gidicem eğer küçülme varsa ne ala ama yoksa 3 ayın sonunda kesinlikle ameliyat dedi.çünkü 3 ay boyunca geçmemesi artık ilacında vücuda etki etmemesi demekmiş.laparoskopi ile yapıcaz dedi kapalı bi ameliyatmış.ordan kisti alıcaz ve bişeyin kalmıcak dedi.ama genede tereddütlerim var.laparoskopi ameliyatını olan arkadaşlarım siz hangi hastanelerde ameliyat oldunuz.banada tavsiyelerde bulunursanız çok sevinirim.şimdiden araştırıp kendimi en kötüye hazırlamak istiyorum.birde ameliyattan ne kadar süre sonra gebe kalmanız tafsiye edildi.???şimdiden teşekkürler arkadaşlar..

arkadaşlar bilginiz olsun geçen hafta ibrahim saraçoğlu bir tv programında soğan kürünü 15-20 gün yapabileceğimizi söyledi yani 20 güne çıkarabiliriz

kızlar bir şey soracağım soğan kürü yaparken arada türk kahvesi içsem sorun olur mu sizce ?:53:

Merhabalar arkadaşlar; miyomum olduğunu ilk öğrendiğimde kadınlar kulübündeki arkadaşların yorumlarından çok fayda gördüm ve miyom konusunda soğan suyunun pek fazla başarılı hikayelere sahip olmadığını biliyorum bu yüzden kendi hikayemi paylaşmak boynumun borcu oldu.. Bundan 2 ay önce doktora gittim ve rahmimin tam ortasında 12 mm lik bir miyomum olduğunu öğrendim.bir sonraki ay hemen ameliyat olmazsan hamile kalamazsın dedi doktorum.. Tabiyki hemen bir panik ve tedirginlikle deliler gibi araştırma yaptım ve sonunda soğan suyuna başladım. Sabırla 15 gün uyguladım . Hasta oldum ve bu ay doktora koştum; sonuç miyomum yok olmuş doktorda şaşırdı bunlar öyle gitmezler kolay kolay ama... Dedi; neyseki kurtuldum yani: gerçi rahmin dışında 2.5 cm lik bir miyom daha varmış ama o hamileliği engellemez dedi.. Sanırım küçük olanlarda işe yarıyor, mutlaka deneyin derim..

Benim hikayemi ne kadar çok öğrenen olursa, o kadar mutlu olurum. İlk önce GÜRKAN HOCA’yı bulduğum için inanılmaz bir mutluluğun içindeyim, keşke daha önce bulabilseydim. 1 hafta önce miyom laparoskopi, yani kapalı ameliyat oldum. Açık ameliyatlardan her zaman korkardım. Miyomum 7 seneden beri biliniyordu, içmediğim bitkisel ilaçlar, gitmediğim doktorlar kalmadı- hepsi nafile zamanla daha da fazla büyümeye başladı. Ankarada radyofrekans yöntemi ile miyom ameliyatı oldum, fakat ondan sonra miyomum daha da hızlı büyümeye başladı o yüzden kimseye önermiyorum.Diğer doktorlar korkutuyordu sadece: ‘’Miyomun rahmi besleyen damarlara yakın olduğundan, ameliyat esnasında bir damara denk gelirse rahmin atılacak ve sadece açık ameliyat olman gerekir, bu tarz miyomlarda laparoskopi kesinlikle olmaz’’ deniyordu bana..Tabi ki eğer 20 küsür yaşında isen ve daha çocuk yapmamış biri olarak bu sözleri duyduğun zaman psikolojik ister istemez bozuluyor.. Ta muhteşem bir doktoru GÜRKAN ARIKANI tanıyana dek. Bu kadar hızlı, rahat ve tereddütsüz benim sorunumu kimsenin halledebileceğini hayal bile edemezdim. Beni muayene ettiğinde o kadar rahat söyledi ki: ‘’Evet miyomun çok büyük ama ben bu ameliyatı yaparım’’, sakin, emin ve güçlü. İşte bu ya…..

Bazılar GÜRKAN HOCAYI rüyalarında görüyorlar, ben ise kendim buldum, gördüm, nasıl bir doktor olduğunu anlamak için çok zaman almadı, çünkü onunla tanışmadan önce sitesinde tüm ameliyatlarını izledim ve inanılmaz yetenekli, tecrübeli olduğunu anladım, ilk bakışta anladım. Kendimi o ameliyatta gördüm ve bunu kendime çektiğimden eminim, düşünce gücü işte.

Ben kesinlikle rahmimi korumak istedim ne olursa olsun ve HOCAM inanılmaz bir şey yaptı benim için, hep mutlu hissediyorum kendimi onunla tanıştıktan sonra. Hep güvendim , başaracağından damla şüphem bile yoktu. Doktora güvenmek, bir bağ kurmak ikiniz içinde çok faydalı ve önemli.

Ayrıca çok kibar, zarif, güldüğü zaman tüm korkuların kayıp gidiyor. Takımı, asistanları son derece profesyonel . Sadece kapalı ameliyat değil , ses dalgalarıyla miyom tedavisi var, çok çeşit ve imkan tanıyorlar size. Ayrıca tüp bebek konularında son derece tecrübeli.

Ameliyatım tabi ki çok iyi geçti, göbeğimde 1-2 hafta sonra hiç iz kalmayacak. Rahmim yerinde ve sağlıklı. 7 senelik korkumdan kurtuldum!!! Hocam olmadan bunlar da mümkün olmazdı. Sonsuza minnettarım ve kesinlikle herkese tavsiye ediyorum.

İbrahim Saraçoğlu Soğan Suyu Kürü: Adet düzensizliği tedavisi ve polikistik over yumurtalık kisti için bitkisel tedavi yöntemi… Doktor İbrahim Saraçoğlu soğan suyu kürü…

Pcos- Miyom- Erken Menopoz İçin Kuru Beyaz Soğan Suyu Kürü

1 orta boy kuru beyaz soğanı dış kabuğunu soyarak dörde bölün. Burada en önemli hadise kırmızı ve mor soğan veya dış kabukları beyaz italyan soğanı kullanılmaz.

Önceden kaynatılmış 2 su bardağı klorsuz suya koyarak 5 dakika üstü kapalı olarak kaynattıktan sonra içine başka bir şey katmadan öğle ve akşam yemeklerinden önce bir bardak suyunu için.(soğan yenmeyecek sadece suyu içilecek)

Soğan suyu kürünü adet döneminde uygulamanın bir sakıncası yoktur. Ancak, etki bakımından en uygun zaman adet bitiminden en erken 7 gün sonra başlamaktır.

Kür uygulandıktan sonra 2. adetinizi görmeden 10 gün önce tekrar 5 gün veya 7 gün bu soğan suyu kürünü uygulamalısınız.

Uyarı: İbrahim Saraçoğlu Soğan suyu kürü 15 günden fazla uygulanmamalıdır.

İbrahim Saraçoğlu Soğan suyu kürü adet düzensizliği ve polikistik over şikayeti olan olan bayanlar için de mükemmel bir çözümdür. Yumurtalıklardaki kisti tamamen ortadan kaldırmaktadır.
Arkadaşlar bu kürü uygulamadan önce rahim kalınlığım normalken. Bu kürden sonra rahim kalınlığım normalin altına düştü. Şimdi yeniden kalınlaştırmaya çalışıyorum. Lütfen soğan kürünü uygulamadan önce iki kere düşünün. Şu an rahim kalınlığım yeterli olmadığı için tüp bebekle bile hamile kalamıyorum. Mncesinde rahatlıkla gebe kalabilmiştim

bende pcos hastasıyım doktor bir ay klomen falan verdi takibinde ise başladığımız yerdeyiz yumurtalıkların cvp vermemiş 6 ay omega 3 kullan sonra gel rahim duvarın kalın dedi.sonra ben bu soğan kürünü duydum uyguladığım ay hamile kaldım yalnız 2 aylıkken kalp atışları duyulmadı diye kürtaj yapmak zorunda kaldık.Rabbim kimseye yaşatmasın.2 ay geçti korunmuyorum şuan kürtajdan sonra yine soğan kürüne başlicam.Rabbim yardımcımız olsun.

Bazılarına yan etkılı olmuş mesela bazılarının da kisti buyumus napıcaz bu mıyomlRa

Topiklerde düşüğe neden oluyor diye okumuştum. .
hiç denemedim soğan kürü. .

Back