Amin cnm olumlu olumsuz dönerim kesinVarsa haber ver mutlaka canım Rabbim hepimizi sevindirsin şu mübarek günlerde
Cnm hem ultrasonda hem hormonlarda pcos var ovulasyon testim laboquik.sogan suyunu içemiyorum denedim ama olmadi valla agnucaston kullanıyorum şuanS Snrs Pcolu olan kişilerin bazılarında sadece ultrasonda görülüyor, bazılarında ultrasonda görülüp hormonları etkilemiyor. Eğer sizin ki hormonları etkileyecek düzeydeyse lh pozitif çıkabilir. Ama gebelik testi yapın, bundan bir zarar çıkmaz. Eğer yoksa Soğan suyu kullanmayı deneyin, adetleri düzenliyor. Ya da ovulasyonu jinekolojik muayene ile takip edin, testle değil. Ama önce gebelik testi yapın, çünkü gebelikte de test koyulaşırmış. Testi laboquik alabilirsiniz. Eczane varsa yakınınızda bugün alın. Olmazsa doktora gidersiniz.
Her ay adet ooluyor musunuz?Cnm hem ultrasonda hem hormonlarda pcos var ovulasyon testim laboquik.sogan suyunu içemiyorum denedim ama olmadi valla agnucaston kullanıyorum şuan
. Yakında eczane yok canım ama hafta sonu eşimle alırım en kötü sağlık ocağında kan veririm kesin olur artık testlere inancım kalmadı cunku
Yok canm her ay adet olamıyorumHer ay adet ooluyor musunuz?
O zaman yumurtlamanız da her ay olmuyor. Geçen ay adet oldunuz mu?Yok canm her ay adet olamıyorum
Canm bu yıl başından beri her ay oluyorum çünkü tedavi görüyorum ama bu ay dr ara verelim dedi bekliyorum iste ama galiba adet olacağım biraz akıntım var ve ovu test yaptım inanamazsın şaka gibiO zaman yumurtlamanız da her ay olmuyor. Geçen ay adet oldunuz mu?
Daha önce ovutesti denemiş miydin acababöyle mi çıkıyordu?Canm bu yıl başından beri her ay oluyorum çünkü tedavi görüyorum ama bu ay dr ara verelim dedi bekliyorum iste ama galiba adet olacağım biraz akıntım var ve ovu test yaptım inanamazsın şaka gibi
Denedim canm ama bu denli koyu çıkmıyordu siliktiDaha önce ovutesti denemiş miydin acababöyle mi çıkıyordu?
Ozaman hamile olma şansın yüksek, bence testi yap.Denedim canm ama bu denli koyu çıkmıyordu silikti
Canm varsa bile artık çok geç kanamam var bi duş aldım bakalım geçecekmi geçerse ilk isim dr gitmekOzaman hamile olma şansın yüksek, bence testi yap.
Nasıl kanama ne renkCanm varsa bile artık çok geç kanamam var bi duş aldım bakalım geçecekmi geçerse ilk isim dr gitmek
Koyu pembe yani heran kanamaya dönebilir cnmNasıl kanama ne renk
anladım adet gününmüydüKoyu pembe yani heran kanamaya dönebilir cnm
Vallahi cnm adet günüm diyemem âdetlerim düzenli olduğu (milattan önce falan)31 35 günde oluyordum bugün 29 gün oldu ama yıllardır 31 le 80 arasianladım adet gününmüydü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?