Gebeliğe Hazırlık Pcos lu olup ovulasyon testi hep pozitif olanlar ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
S Snrs Pcolu olan kişilerin bazılarında sadece ultrasonda görülüyor, bazılarında ultrasonda görülüp hormonları etkilemiyor. Eğer sizin ki hormonları etkileyecek düzeydeyse lh pozitif çıkabilir. Ama gebelik testi yapın, bundan bir zarar çıkmaz. Eğer yoksa Soğan suyu kullanmayı deneyin, adetleri düzenliyor. Ya da ovulasyonu jinekolojik muayene ile takip edin, testle değil. Ama önce gebelik testi yapın, çünkü gebelikte de test koyulaşırmış. Testi laboquik alabilirsiniz. Eczane varsa yakınınızda bugün alın. Olmazsa doktora gidersiniz.

Cnm hem ultrasonda hem hormonlarda pcos var ovulasyon testim laboquik.sogan suyunu içemiyorum denedim ama olmadi valla agnucaston kullanıyorum şuan
. Yakında eczane yok canım ama hafta sonu eşimle alırım en kötü sağlık ocağında kan veririm kesin olur artık testlere inancım kalmadı cunku

Her ay adet ooluyor musunuz?

O zaman yumurtlamanız da her ay olmuyor. Geçen ay adet oldunuz mu?
Canm bu yıl başından beri her ay oluyorum çünkü tedavi görüyorum ama bu ay dr ara verelim dedi bekliyorum iste ama galiba adet olacağım biraz akıntım var ve ovu test yaptım inanamazsın şaka gibi

Eklentiler

• 15574867852598130389005117366521.jpg
    93,4 KB · Görüntüleme: 126
Canm bu yıl başından beri her ay oluyorum çünkü tedavi görüyorum ama bu ay dr ara verelim dedi bekliyorum iste ama galiba adet olacağım biraz akıntım var ve ovu test yaptım inanamazsın şaka gibi
Daha önce ovutesti denemiş miydin acababöyle mi çıkıyordu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…