Ovulasyon testi bolda gebelik testim yok ki bide ben 31 ila oda çok nadir. 80 günde değişiyor cnm adetim o yüzden sordumDeğil sen bi test yap bence
Benim de senin gibi cok düzensiz ama üç kez hamile kaldım iki oğlum bir kurtaJim Var normal yollarla oldu hepside olmaz diye bişey Rabbim ol desin yeter kiOvulasyon testi bolda gebelik testim yok ki bide ben 31 ila oda çok nadir. 80 günde değişiyor cnm adetim o yüzden sordum
Bende iki defa hamile kaldım biri doğal ama düşük oldu diğeri ilaçla ama oda 10 haftalık kürtajla sonlandı sağlıklı bi gebelik değildi tekrar da hamile kalamadimBenim de senin gibi cok düzensiz ama üç kez hamile kaldım iki oğlum bir kurtaJim Var normal yollarla oldu hepside olmaz diye bişey Rabbim ol desin yeter ki
Ay ins ama hiç mi hiçç sanmıyorum geçen ay asilama yaptırdım yumurtam çatlamamış boşa gitti pazartesi tekrar dr gittim kist olmuş dedi acaba diyorum omu etkiliyor ama başta sanki silikti veya beynim öyle düşünmek istiyor bilemiyorum ama iste durum ortada testler koyu
Tmm cnm çok saol ilk fırsatta gidip alayım bakalimEğer hamilelik varsa erken çıkıyormus ovulasyon testlerinde. Bence sen bi test yap en azından aklındaki bi seçeneği elemiş olursun canım.
E bir kan twsti yaptıesana hamileyken adet oldun belki üstüne görme denen bir şey varmış sonuçtaEvet baya koyu gerçekten benim silik çıkıyor gün geçtikçe koyulaşıyor. Bendede pko görünümü var. Hamilelerde bu şekilde sürekli koyu cıktığını okumustum ama adet oldum demişsin. Emin olamadım canım bende .
Ya o da bir farklı konu ovulasyon lh ölçer gebelil testi hcg ölçer nasıl gösreriyor anlamıyorumEğer hamilelik varsa erken çıkıyormus ovulasyon testlerinde. Bence sen bi test yap en azından aklındaki bi seçeneği elemiş olursun canım.
Yok canm o imkansız ondan eminim çünkü geçen ay asilama yaptırdım ama yumurtam çatlamadı oyuzden olamaz oE bir kan twsti yaptıesana hamileyken adet oldun belki üstüne görme denen bir şey varmış sonuçta
Cnm lı ve hcg içerik olarak aynılar o yüzden ovu testi ayırt edemiyor ama gebelikte lh algılamıyor çünkü daha detayliYa o da bir farklı konu ovulasyon lh ölçer gebelil testi hcg ölçer nasıl gösreriyor anlamıyorum
Aynen öyle cnmHımm
Hayırlısı ne diyelimkaeışık işler bu işler
Ama adetime daha çok var cnm ya bilemedim ki bak benim testlere negatif görmekten coookkk yoruldum tam bu ay kendimi hazırladım test yapmicam diye bu ayda böyle olduKesinlikle gebelik testi yapmalısın canım bende de böyleydi ilk gebeliğimi bu şekilde öğrenmiştim
Ya o da bir farklı konu ovulasyon lh ölçer gebelil testi hcg ölçer nasıl gösreriyor anlamıyorum
Cnm testleri adetten once mi yaptinKesinlikle gebelik testi yapmalısın canım bende de böyleydi ilk gebeliğimi bu şekilde öğrenmiştim
Tmm cnm bi test alıp yapacağım sizde böyle söyleyince bende meraklandimSen bi test yapsan biz bile meraklandık
Evet canım Bata 5 gün kala en üstteki en alttaki de zaten gebelik testi.. Bebeğim yaşamadı ama tecrübemi paylaşmak için gönderdim.. Sağlıklı gebelik yaşarsın inşallah en kısa zamandaCnm testleri adetten once mi yaptin
Ayy allah razı olsun cnm inş sende en kısa zamanda gelir meleğin. Banada umut oldun ins vardır yaEvet canım Bata 5 gün kala en üstteki en alttaki de zaten gebelik testi.. Bebeğim yaşamadı ama tecrübemi paylaşmak için gönderdim.. Sağlıklı gebelik yaşarsın inşallah en kısa zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?