Gebeliğe Hazırlık Pcos lu olup ovulasyon testi hep pozitif olanlar ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ovulasyon testi bolda gebelik testim yok ki bide ben 31 ila oda çok nadir. 80 günde değişiyor cnm adetim o yüzden sordum
Benim de senin gibi cok düzensiz ama üç kez hamile kaldım iki oğlum bir kurtaJim Var normal yollarla oldu hepside olmaz diye bişey Rabbim ol desin yeter ki

Benim de senin gibi cok düzensiz ama üç kez hamile kaldım iki oğlum bir kurtaJim Var normal yollarla oldu hepside olmaz diye bişey Rabbim ol desin yeter ki
Bende iki defa hamile kaldım biri doğal ama düşük oldu diğeri ilaçla ama oda 10 haftalık kürtajla sonlandı sağlıklı bi gebelik değildi tekrar da hamile kalamadim

Eğer hamilelik varsa erken çıkıyormus ovulasyon testlerinde. Bence sen bi test yap en azından aklındaki bi seçeneği elemiş olursun canım.

Eğer hamilelik varsa erken çıkıyormus ovulasyon testlerinde. Bence sen bi test yap en azından aklındaki bi seçeneği elemiş olursun canım.
Tmm cnm çok saol ilk fırsatta gidip alayım bakalim

E bir kan twsti yaptıesana hamileyken adet oldun belki üstüne görme denen bir şey varmış sonuçta

Ya o da bir farklı konu ovulasyon lh ölçer gebelil testi hcg ölçer nasıl gösreriyor anlamıyorum

E bir kan twsti yaptıesana hamileyken adet oldun belki üstüne görme denen bir şey varmış sonuçta
Yok canm o imkansız ondan eminim çünkü geçen ay asilama yaptırdım ama yumurtam çatlamadı oyuzden olamaz o

Ya o da bir farklı konu ovulasyon lh ölçer gebelil testi hcg ölçer nasıl gösreriyor anlamıyorum
Cnm lı ve hcg içerik olarak aynılar o yüzden ovu testi ayırt edemiyor ama gebelikte lh algılamıyor çünkü daha detayli

Kesinlikle gebelik testi yapmalısın canım bende de böyleydi ilk gebeliğimi bu şekilde öğrenmiştim

Eklentiler

• _20190509_083210.JPG
    83,2 KB · Görüntüleme: 233
Kesinlikle gebelik testi yapmalısın canım bende de böyleydi ilk gebeliğimi bu şekilde öğrenmiştim
Ama adetime daha çok var cnm ya bilemedim ki bak benim testlere negatif görmekten coookkk yoruldum tam bu ay kendimi hazırladım test yapmicam diye bu ayda böyle oldu

Eklentiler

• 15574124662995408415797707922722.jpg
    53,5 KB · Görüntüleme: 215

Canım hamile kalan kadınlarda LH seviyesi artmaya başlıyor beta-hcg idrara geç karışıyor ama LH kısa sürede karıştıgı için hamile kalan kadınlarda ovulasyon testleri bu şekilde sürekli koyu cıkıyor.

Cnm testleri adetten once mi yaptin
Evet canım Bata 5 gün kala en üstteki en alttaki de zaten gebelik testi.. Bebeğim yaşamadı ama tecrübemi paylaşmak için gönderdim.. Sağlıklı gebelik yaşarsın inşallah en kısa zamanda

Evet canım Bata 5 gün kala en üstteki en alttaki de zaten gebelik testi.. Bebeğim yaşamadı ama tecrübemi paylaşmak için gönderdim.. Sağlıklı gebelik yaşarsın inşallah en kısa zamanda
Ayy allah razı olsun cnm inş sende en kısa zamanda gelir meleğin. Banada umut oldun ins vardır ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…