PCOS kullandığınız takviye önerileri varmi İnositol özellikle deneyimlerinizi paylaşılmasınız?

minel25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2022
354
452
28
PCOS kullandığınız takviye önerileri varmi İnositol özellikle deneyimlerinizi paylaşılmasınız? Birsuru inositol var kullanıp fayda gördüğünüz varmı kizlarr

Merhaba gynositol şase kullandım ben bence gayet iyiydi. İnofolic combi mavi kutu olandan kullandım. Gebelikte oluştu fakat düşük oldu maalesef. Çok yakın bir arkadaşımda pcoslu bizim gb inofolic combi ile 2 kez gebe kaldı ve bebişlerini sağlıkla kucağına aldı

Merhaba ben de çok önceden pcos hastası olduğumu öğrendim liseye gidiyordun daha. Doktor evlendiğinde korunma demişti gözüm baya korkmuştu seneler geçti temmuz da düğünüm oldu o kadar korkmuştum ki olmayacak diye. Pcos hastası olduğumdan beri de hep doğum kontrol hapıyla regli oldum çok düzensizdi hapı bırakınca da ilk ay sorunsuz olurdum zamanında 2. Ay bozulurdu söktürücü kullanıp olurdum. Neyse evlendim hiç korunmadım. Kuzenin gynositol tavsiye etti doktoru yumurta kalitesini arttırsın diye vermişti kuzenime oda araştırdığın da pcos a iyi geliyor diye okumuş bana tavsiye etti. Biraz doktora danışmadsn kullandım ama ne olabilir ki folik asit var içinde zararı olmaz dedim ve kullandım hatta eşimde kullandı. 2. Kutumu bitirdim ve tam doğum günümün olduğu gün 9 ekimde testim pozitif cıktı. Hediye gibi geldi. Pcosa çok faydası var kesinlikle siz ve eşiniz kullansın. Düzenli olarak aynı saatte içtim hiç aksatmadım. Tavsiyem doktora danışın ve bir an önce başlayın iyi akşamlar

Sizin kullandığınız inositol takviyesi hangisiydi acaba ismini verebilir misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…