Ama reglime 7gün kaldı canım bu saatten sonra olur mu kiO gün olmuş sanırım. Yine de testi bırakma bence belki daha koyu olur
Ama reglime 7gün kaldı canım bu saatten sonra olur mu ki
İnşallah olur, 2 gündür kasıkalrımda batmalar oluyor acaba gebelik belirtisimi diyorumHiç belli olmaz test yapmak istemiyorsanda değerlendir 3 güne 1 nasip
Olabilir belkide canım neden olmasınİnşallah olur, 2 gündür kasıkalrımda batmalar oluyor acaba gebelik belirtisimi diyorum
Aaa aramızda 2-3 günlük fark var desene test yaptın mı peki ben yapmayı düşünüyorum yarın içinOlabilir belkide canım neden olmasınbende 12 13 Kasım pik 14 Kasım çatlama gördüm
Aaa aramızda 2-3 günlük fark var desene test yaptın mı peki ben yapmayı düşünüyorum yarın için
E erken tabiDaha yapmadım canım 3 gün sonra düşünüyorum o bile erken değil mi
39 gün hala yumurtlama yok hacamat oldum kıvırcık nane çayı içiyorum hergün hala tık yokDurumunuz nedir ne zaman yumurtladınız
İlk gebeliğimde ovulasyon testleriyle olmuştu bu sefer yumurtlama göremedim gerçekten şaşırıyorum.Merhaba yillardir pko hastasiyim.. hamile kalmak icin ovulasyon testleri bizlerde tutmuyo cunku yumurtalar fazla oldugu icin cok fazla zaman pik gorunuyo ve onun cabasina girince inanki yumurtlamayi tutturamiyorsunuz ben folik asit.. femara.. ve yumurtlama gormeden hamile kaldim.. birde o sirada 10 kiloya yakin kilo vermistim.. mutlaka yumurtlama takibi doktora yaptirim yoksa bizde anlamak mumkun olmuyo gerekirse folik asit kullanin ve yumurtlama ilaci talep edin
İnsülin direnci çıktı o yüzden kilo aldım maalesef 90 kiloyum 176 boyumCanım kaç kilosun?
Biraz kilo vermemiz lazım. Ben de aldım şuan 69 kiloyum. Doktor bana demişti ki ideal kilonun 1 kilo bile üstünde olmayacaksın. Kilo verince bir de soğan kürüyle adetim düzene girmişti. Ama son zamanlarda birkaç kilo aldım ve 3 aydır adet görmüyorum yine aynı oldum. Çok sinirlerim bozuluyo bu yüzden.İnsülin direnci çıktı o yüzden kilo aldım maalesef 90 kiloyum 176 boyum
Normalde hemen kilo veren bi bünyem vardır ama doğumdan sonra üstüne kilo aldım troitlerim bozuldu insülin direnci çıktı vermek yerine aldım şimdi emzirmeyi kestim şeker ilacı başladık inşallah düzelirBiraz kilo vermemiz lazım. Ben de aldım şuan 69 kiloyum. Doktor bana demişti ki ideal kilonun 1 kilo bile üstünde olmayacaksın. Kilo verince bir de soğan kürüyle adetim düzene girmişti. Ama son zamanlarda birkaç kilo aldım ve 3 aydır adet görmüyorum yine aynı oldum. Çok sinirlerim bozuluyo bu yüzden.
Soğan kürü civanperçemi aslan pençesi hayıt tohumu vs çay yaptım adet oldum ama yumurtlama olmadı. Bende sizin gibi ilaçsız olmuyordum ekstra prolaktin hormonum yüksekti tüylenme vs var ben ideal kilomda hatta daha zayıfken bile asla adet olamıyordum sorun sadece kilo değil hormon bozukluğum çok var. Tek şükrüm evlenir evlenmez hamile kaldım evladımı sağ salim aldım kucağıma ikinci bebeğimizi istiyoruz rabbim nasip eder hepimize inşallah.benimde ne yazıkki pozitif göremiyorum tam anlamıyla.adetlerim ilaçla oluyor.bazen 4 ayda bir oluyorum.belli olmuyor.kilomda yok.ama ilk gebeliğimde adetimin 20. günü tam anlamıyla pozitif oldu 8. ayımda pozitifi yakaladım soğan kürü yapmıştım.bizde sorun saglıklı güzel kaliteli yumurtlayamamak. ondan pozitif olmuyor.bu ay kürler vs deniyorum.diğer ay soğan kürü yapacagım.
Tutmuyo her zaman cok zor ve yumurtlama gordugum halde hamile kalamiyorum 2.yi istiyorum bende ama 3 senedir olmuyor...İlk gebeliğimde ovulasyon testleriyle olmuştu bu sefer yumurtlama göremedim gerçekten şaşırıyorum.
bende aynı sekil ikinciyi istiyorum benimki 10 yasında.işte isteyeli bir yıl olyo ama ovulasyon olmuyo.yasımda genc degil 39 myasındayım.doktor asılama yapalım dedi ama ben ovulasyon olsa işte hamile kalablecegimi düsünüyorum.ama yasta geciyor.korkuyorum.insallah canım yine yasarızSoğan kürü civanperçemi aslan pençesi hayıt tohumu vs çay yaptım adet oldum ama yumurtlama olmadı. Bende sizin gibi ilaçsız olmuyordum ekstra prolaktin hormonum yüksekti tüylenme vs var ben ideal kilomda hatta daha zayıfken bile asla adet olamıyordum sorun sadece kilo değil hormon bozukluğum çok var. Tek şükrüm evlenir evlenmez hamile kaldım evladımı sağ salim aldım kucağıma ikinci bebeğimizi istiyoruz rabbim nasip eder hepimize inşallah.
evet tutmuyor.suan neler yapıyorsunuz.ben bal polen arı sütü aldım.bide inostol içiyorum.folik asit.yatarken melatonin öğlen probiyotik.balık yagı hapı.kullanıyorum.fayda eder diye.tutturmak cok zorTutmuyo her zaman cok zor ve yumurtlama gordugum halde hamile kalamiyorum 2.yi istiyorum bende ama 3 senedir olmuyor...
İnşallah çok lanet bir hastalık herkeste farklı seyrediyor bana endokrin doktoru sen anne olamicaksın dedi ağlamaktan helak olmuştum ama evlendiğim ay hamile kaldım çok şükür tekrar bi umut var sizde umudunuzu kesmeyin. Doktorda yumurta takibi yaptırın olmadı olgunlaştırırız iğne veya ilaç veriyorlarmış burda okudum ben 2 aydır deniyorum 6 ay boyunca olmazsa ilaç isticem doktordan araları çok açılsın istemiyorum.bende aynı sekil ikinciyi istiyorum benimki 10 yasında.işte isteyeli bir yıl olyo ama ovulasyon olmuyo.yasımda genc degil 39 myasındayım.doktor asılama yapalım dedi ama ben ovulasyon olsa işte hamile kalablecegimi düsünüyorum.ama yasta geciyor.korkuyorum.insallah canım yine yasarız
Öyle yapacağım kuzum yazında olmadı aşılama yoksa tüp bebek bakalım.keske zor olmasa ama Allah'tan ümit kesilmez bak olmaz demiş olmuş.pazartesi sabah bir özel doktora gideceğim o ne diycek bakalım.cok teşekkür ederim dilerim güzel haberlerle gelirizİnşallah çok lanet bir hastalık herkeste farklı seyrediyor bana endokrin doktoru sen anne olamicaksın dedi ağlamaktan helak olmuştum ama evlendiğim ay hamile kaldım çok şükür tekrar bi umut var sizde umudunuzu kesmeyin. Doktorda yumurta takibi yaptırın olmadı olgunlaştırırız iğne veya ilaç veriyorlarmış burda okudum ben 2 aydır deniyorum 6 ay boyunca olmazsa ilaç isticem doktordan araları çok açılsın istemiyorum.