Pcos kaçıncı gün yumurtlama gördünüz

Mackaliii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2024
15
4
25
Merhaba arkadaşlar inmovita ovulasyon testini ilk defa kullanıyorum bugün 17. Gün hala pik görmedim dengesiz koyulaşma var siz kaçıncı gün pik gördünüz.

Eklentiler

• IMG_6399.jpeg
    165,3 KB · Görüntüleme: 75
Sıkıntı canım ben de pcosum, en son adetimden itibaren 27. Günde yumurtlama oldu gebelik olmadı zaten tek tüpüm de yok sonrasında adet gördüm tekrar başladım bugün 28. Gün hala yumurtlama yok çok üzülüyorum buralarda geziyorum işte

Ben ovulasyon testleriyle cok stres olan birisiyim pcosum
O kadar cok su testlere para vermistim ki zamaninda
Sonra hep adet bitti temizlendim degerlendirdim
Bir dolu bir bos yaptim
Takip etmek pcosta iskence gibi bisey

Merhaba arkadaşlar inmovita ovulasyon testini ilk defa kullanıyorum bugün 17. Gün hala pik görmedim dengesiz koyulaşma var siz kaçıncı gün pik gördünüz.
Merhaba yillardir pko hastasiyim.. hamile kalmak icin ovulasyon testleri bizlerde tutmuyo cunku yumurtalar fazla oldugu icin cok fazla zaman pik gorunuyo ve onun cabasina girince inanki yumurtlamayi tutturamiyorsunuz ben folik asit.. femara.. ve yumurtlama gormeden hamile kaldim.. birde o sirada 10 kiloya yakin kilo vermistim.. mutlaka yumurtlama takibi doktora yaptirim yoksa bizde anlamak mumkun olmuyo gerekirse folik asit kullanin ve yumurtlama ilaci talep edin

Bende de varmış pcos ama hep silik çıkıyordu testim sonra doktora gittim adetimin 14. Günü 15 mm yumurtan var dedi 16 18 20. Günler ilişki dedi ve ovülasyonla takip ettim 20. Gün çatladı yumurtam. Birde her ay adet oluyorum ben günü gününe değil. Mesela 28 32 30 29 33 29 30 32 gibi döngüm . Sanırım her polikistik bir değil. Bazılarında ovğlasyonda hep çift çizgi çıkarıyormuş . Testlerimi de paylaşayım

Eklentiler

• 8FE87B71-788A-4F49-9F42-51B87645BABC.jpeg
    126,2 KB · Görüntüleme: 34
Merhaba bende her ay regl görüyorum ve düzenli sayılabilir şekilde. Testlerim bu şekilde sizce yumurtlama olmuş mu

Eklentiler

• IMG_0956.jpeg
    101,7 KB · Görüntüleme: 35
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…