Pcos ile Saxendaya başladım

oceaniss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2017
28
3
Merhaba. Dün itibariyle saxenda kullanmaya başladım ve buraya küçük bir günlük açayım dedim. 28 yaşındayım pcos ve insülin direncim var endokrinoloji doktoru bahsedene kadar bu iğneyi duymamıştım o kullanmamı söyledi ve reçete yazdı. Doktor kontrolünde başladım. Bugün ikinci iğnemi yaptım. 0.6 doz kullanıyorum. Boyun 164 hedefim 60 kg

1. Gün 81 kg
2. Gün 79.85 kg
3. Gün 79.4
4. Gün 79.00
5. Gün 78.35
6. Gün 78.2
7. Gün 77.7
8. Gün 77.5

Son düzenleme:
Merhaba inşallah istediğiniz sonuca ulaşırsınız yakında bende başlayacağım bu iğneye güncel fiyatını paylaşır mısınız

Günaydın bugün 3. iğnemi vurdum ve tartıldım. 79.4 çıktım yani dünle aramda 450 gramlık bir fark var toplamda da 1.6 kg. İlk gün bulantım olmuştu ama dün hiç olmadı 0.6 doz ile devam ediyorum

İştahınızı kesti mi ayrıca nasıl kullanıyorsunuz sabahlar mı vurmak gerekiyor iğneyi
Bana doktorum her sabah aynı saatte vurmamı ve bir saat sonra kahvaltı yapmamı söyledi. İştahımı kestiğini hissediyorum ama çok aşırı değil belki dozu düşük diyedir kendimi de kontrol etmeye çalışıyorum çünkü canımın istediği her şeyi yemiyorum

Günaydın 4. Gündeyiz az önce iğneli vurdum. Dün öğle yemeğini biraz fazla kaçırdım kalmasın ziyan olmasın diye akşama kadar felaket bulantım oldu ama çok yemeyince olmadığını fark ettim onun dışında bir yan etkisi yok şu anlık.

Az önce tartıldım tam 79.00 çıktım dün ile aramda yine -400 gr fark var toplamda da 2 kg vermiş bulunmaktayım. Akıllıntartıma göre bunun 200 gramı kas geri kalanı yağ ama ne kadar doğru emin değilim

Günaydın 5. İğnemi vurdum. Bu sabah sanki tartıda yükselme göreceğim sanmıştım ama tartılınca şok oldum 78.35 çıktım yani dünden bugüne 650 gr daha vermişim. Hala yan etki yaşamıyorum çünkü az az yemeye devam ediyorum. Şeker isteğimi çok bastırdı ilaç normalde durmadan canım şeker isterdi şimdi kendimi kontrol edebiliyorum. Toplamda 2.65 kg vermiş oldum 5 günde

6. Gündeyiz bugün 78.2 çıktım ama vermeyi beklemiyordum o yüzden sevindim dün tuvalete çıkamadım ve bir şişkinlik hissediyorum yine 150 gram 150 gramdır diyorum. Bugün kayısı çayı içmeye başlayacağım az yediğim için kabızlık kaçınılmaz galiba

8. Gündeyiz yazmayı unuttum dün bugün 77.55 çıktım yani 3.5 kilo verdim 1 haftada. Dün akşam birden kanamam başladı regl zamanım olmadığı halde ilaçtan kaynaklı olabileceğini düşünüyorum çünkü daha önce hiç böyle olmamıştı. Ama onun dışında sıkıntısız bir şekilde ilerliyor. 1 ayda 1 kilo zor veriyorken 3.5 kilo karşısında çok şaşkınım

saxenda liraglutid sınıfına ait insülin direnci icin kullanıldığından aşırı derecede kabızlık yapıyor. sizde durumlar nasıl? ben de ciddi kabızlık yaptıgı icin bıraktım. çözüm bulamıyorum

saxenda liraglutid sınıfına ait insülin direnci icin kullanıldığından aşırı derecede kabızlık yapıyor. sizde durumlar nasıl? ben de ciddi kabızlık yaptıgı icin bıraktım. çözüm bulamıyorum
Ben genel olarak kabızlık sıkıntısı çekiyorum bugün 9 gün oldu ilacın etkisi olarak bir kabızlık göremedim. Çok sıkıntı yaşadığım zaman kayısı çayı içiyorum ve o iyi geliyor normal zamanda

Merhaba 172-90 kilo biriyim 28 yaşındayım
Saxsenda almayı planlıyorum ama süreç nasıl olur bilmiyorum endokrine gittim önce Thincal kullanalım eyer sonuç alamazsan öyle Saxsenda başlarız dedi 1 ay kullandım 4 kilo verdim şimdi kendi isteğim ile başlayacağım senin sürecin çok hızlı kayıpla gidiyor umarım benimkide öyle olur 💐

X