- 10 Ekim 2024
- 50
- 18
- 28
-
- Konu Sahibi tugcesanlI6
NELER YAPTINIZ PEKİ BİLGİ VEREBİLİRMİSİNİZhem de ileri düzey pcosla
hamile kaldığım ay akdeniz diyeti ve pilates yaptım (kilom normal) bir de haftada bir balık yedim.NELER YAPTINIZ PEKİ BİLGİ VEREBİLİRMİSİNİZ
Ben de de pcos var suan hamıleyımMerhabalar. Yaklaşık 6 ay önce regl gecikmesi sebebiyle doktora gittim. Doktor vajinal ultrasyon ile bakarak pcos dedi. herhangi bir tahlil yapmadı. Zayıflayıp gel tekrar bakalım dedi. Şuan diyet sürecindeyim. Pcos ile doğal yolla hamile kalanlar varmı?
NASIL HAMİLE KALDINIZ PEKİBen de de pcos var suan hamıleyım
Valla inanır mısınız ilk cocugum tüp bebek tedavısıyle oldu 2. Olsa da olur olmasa da olut mantıgıyla bakıyorduk relakstık korunmayı bıraktıktan bırkac ay sonra hıc ummadıgım bır anda hamıle kaldım yani demek ki önemlı olan hıc stres olmamak bu konuyu kafadan silip atmakmış dusununce olmuyorNASIL HAMİLE KALDINIZ PEKİ
evet stres çok büyük etken peki ovulasyon takibi falan yaptınız mıValla inanır mısınız ilk cocugum tüp bebek tedavısıyle oldu 2. Olsa da olur olmasa da olut mantıgıyla bakıyorduk relakstık korunmayı bıraktıktan bırkac ay sonra hıc ummadıgım bır anda hamıle kaldım yani demek ki önemlı olan hıc stres olmamak bu konuyu kafadan silip atmakmış dusununce olmuyor
Yok yok hayır basta soyledıgım gıbı ben zaten 2. Cocugu dusunmuyor gıbı bır seydım oyuzden önemsemedım hıc bırseyı ne yeme ıcmeyı nede baska bır seyı ovulasyonu gebelık ısteyenler yapıyor zaten ben korunmayı yenı bırakmıştım hemen oldu sasırdım dogrusuevet stres çok büyük etken peki ovulasyon takibi falan yaptınız mı
inşalla öyle kolay gebe kalmak bana da nasip olur ):Yok yok hayır basta soyledıgım gıbı ben zaten 2. Cocugu dusunmuyor gıbı bır seydım oyuzden önemsemedım hıc bırseyı ne yeme ıcmeyı nede baska bır seyı ovulasyonu gebelık ısteyenler yapıyor zaten ben korunmayı yenı bırakmıştım hemen oldu sasırdım dogrusu
Amin amin ınsallahinşalla öyle kolay gebe kalmak bana da nasip olur ):
sizde saglıkla kucağınıza alın inşallahAmin amin ınsallah
Amin ınsallahsizde saglıkla kucağınıza alın inşallah