Pcos ile Aşılama yaptıranlar

nurpinarr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2023
2.326
579
43
26
3.ovitrelle deneyimim. 2.de hamile kaldım ama kimyasal oldu. Bugün ovitrelle iğne dahil 14.günüm akşam kan verecem ama olmadığını düşünüyorum çünkü dünkü testte yoktu bir şey. Eğer bu ay olmazsa aşılama düşünüyorum. Tutma oranı nedir ? Yaptıran oldu mu ? Pcos var bende 25 yaşındayım

2 haftaya haber ederim kalıp kalmadığımı

Ayy inşallah güzel haberlerle gelirsin süreç nasıl ilerliyor peki
Ben gonal f iğne kullandım. İlk haftadan sonra neredeyse her gün yumurta takibine gittim, boyutuna bakıyorlar işte, sonra uygun boyuta ulaşınca sanırım en az 18mm falan çatlatma iğnesi yaptırıyor 36 saat sonra çağırıyor. Fakat benim yumurtam kendisi çatladı bu kez, o yüzden bilmiyorum ne olacak bekleyip göreceğim

Allah hepimizin yardımcısı olsun ben çatlatma iğnesi 2. Tedavimdeyim. Bu aşılamada ki iğnede ovitrelleden farklı mı? Ve o çabuk bulunuyo mu inşallah bulunuyodur ovitrelle bulmak çok zor..

Ay inşallah güzle sonuçlarla gelirsin canım.. Ağrı vs oldu mu ? Ben muayenede spekuluma bile izin vermiyorum da

Ben ekim ayında oldum tutmadı bence hiç gerek yok aşılamaya çatlatma ignesiyle aynı bence para tuzağı gibi bisey bu

selamlar bende 29 yaşındayım pkos var. 2. Aşılamamı oldum Ocak3’de şuan beklemedeyim bakalım nasip. 2 kere kimyasal gebelik yaşadım nasip kısmet artık.

Ay inşallah güzle sonuçlarla gelirsin canım.. Ağrı vs oldu mu ? Ben muayenede spekuluma bile izin vermiyorum da
Neden? Vajinal muayene olmuyor musun?
Çok ufak bir iki kasık ağrısı birazda işlem bitince, basit bir şey dayanılmayacak ağrı değil. Ki ben iki kez anestezisiz hsg çektirmiş kadınım

selamlar bende 29 yaşındayım pkos var. 2. Aşılamamı oldum Ocak3’de şuan beklemedeyim bakalım nasip. 2 kere kimyasal gebelik yaşadım nasip kısmet artık.
Nasıl geçti ağrı vs oldu mu ? İnşallah güzel haberlerle gelirsin, belirti vs var mı

Valla canım adetimin 5. Gunu klomen adet bitimi rahim filmi ve sprem testi 14. Gun catlatma ignesi 36. Saat sonra da aşılama oldu benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…