ÖzeldeTedavinizi üniversite hastanesinde mi yoksa özelde mi yaptiriyorsunuz ?
2 haftaya haber ederim kalıp kalmadığımı3.ovitrelle deneyimim. 2.de hamile kaldım ama kimyasal oldu. Bugün ovitrelle iğne dahil 14.günüm akşam kan verecem ama olmadığını düşünüyorum çünkü dünkü testte yoktu bir şey. Eğer bu ay olmazsa aşılama düşünüyorum. Tutma oranı nedir ? Yaptıran oldu mu ? Pcos var bende 25 yaşındayım
Aşılama için ne kadar istiyorlar peki ?Özelde
Ayy inşallah güzel haberlerle gelirsin2 haftaya haber ederim kalıp kalmadığımı
Hiç bir bilgim yok henüz doktorla konuşmadım kiAşılama için ne kadar istiyorlar peki ?
Oldun mu asilama canim? Nasil gecti2 haftaya haber ederim kalıp kalmadığımı
Oldum kuzum, iyiydi öyle çok ağrım olmadı zaten hemen bitti yarım saat uzandım çıktık. Folik asit yazdı sadeceOldun mu asilama canim? Nasil gecti
Ben gonal f iğne kullandım. İlk haftadan sonra neredeyse her gün yumurta takibine gittim, boyutuna bakıyorlar işte, sonra uygun boyuta ulaşınca sanırım en az 18mm falan çatlatma iğnesi yaptırıyor 36 saat sonra çağırıyor. Fakat benim yumurtam kendisi çatladı bu kez, o yüzden bilmiyorum ne olacak bekleyip göreceğimAyy inşallah güzel haberlerle gelirsinsüreç nasıl ilerliyor peki
Ay inşallah güzle sonuçlarla gelirsin canım.. Ağrı vs oldu mu ? Ben muayenede spekuluma bile izin vermiyorum daBen gonal f iğne kullandım. İlk haftadan sonra neredeyse her gün yumurta takibine gittim, boyutuna bakıyorlar işte, sonra uygun boyuta ulaşınca sanırım en az 18mm falan çatlatma iğnesi yaptırıyor 36 saat sonra çağırıyor. Fakat benim yumurtam kendisi çatladı bu kez, o yüzden bilmiyorum ne olacak bekleyip göreceğim
Neden? Vajinal muayene olmuyor musun?Ay inşallah güzle sonuçlarla gelirsin canım.. Ağrı vs oldu mu ? Ben muayenede spekuluma bile izin vermiyorum da
Dün yaptım canım iğne hariç 12.gün negatif çıktı bugün herşeye rağmen kan verecem olacağını sanmıyorum ama en azından içim rahat etsin istiyorum. Göğüs uçlarım ağrıyor ondan şüphe etmiştimEvde test yapmadin mi canim
İşlemler nasıl oluyor canım ? Yani sıralama nasılBen ekim ayında oldum tutmadı bence hiç gerek yok aşılamaya çatlatma ignesiyle aynı bence para tuzağı gibi bisey bu
Nasıl geçti ağrı vs oldu mu ? İnşallah güzel haberlerle gelirsin, belirti vs var mıselamlar bende 29 yaşındayım pkos var. 2. Aşılamamı oldum Ocak3’de şuan beklemedeyim bakalım nasip. 2 kere kimyasal gebelik yaşadım nasip kısmet artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?