• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pcos ile Aşılama yaptıranlar

nurpinarr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2023
2.321
579
43
26
3.ovitrelle deneyimim. 2.de hamile kaldım ama kimyasal oldu. Bugün ovitrelle iğne dahil 14.günüm akşam kan verecem ama olmadığını düşünüyorum çünkü dünkü testte yoktu bir şey. Eğer bu ay olmazsa aşılama düşünüyorum. Tutma oranı nedir ? Yaptıran oldu mu ? Pcos var bende 25 yaşındayım

3.ovitrelle deneyimim. 2.de hamile kaldım ama kimyasal oldu. Bugün ovitrelle iğne dahil 14.günüm akşam kan verecem ama olmadığını düşünüyorum çünkü dünkü testte yoktu bir şey. Eğer bu ay olmazsa aşılama düşünüyorum. Tutma oranı nedir ? Yaptıran oldu mu ? Pcos var bende 25 yaşındayım
2 haftaya haber ederim kalıp kalmadığımı 😂

Ayy inşallah güzel haberlerle gelirsin 😍😍 süreç nasıl ilerliyor peki
Ben gonal f iğne kullandım. İlk haftadan sonra neredeyse her gün yumurta takibine gittim, boyutuna bakıyorlar işte, sonra uygun boyuta ulaşınca sanırım en az 18mm falan çatlatma iğnesi yaptırıyor 36 saat sonra çağırıyor. Fakat benim yumurtam kendisi çatladı bu kez, o yüzden bilmiyorum ne olacak bekleyip göreceğim

Allah hepimizin yardımcısı olsun ben çatlatma iğnesi 2. Tedavimdeyim. Bu aşılamada ki iğnede ovitrelleden farklı mı? Ve o çabuk bulunuyo mu inşallah bulunuyodur ovitrelle bulmak çok zor..

Ben gonal f iğne kullandım. İlk haftadan sonra neredeyse her gün yumurta takibine gittim, boyutuna bakıyorlar işte, sonra uygun boyuta ulaşınca sanırım en az 18mm falan çatlatma iğnesi yaptırıyor 36 saat sonra çağırıyor. Fakat benim yumurtam kendisi çatladı bu kez, o yüzden bilmiyorum ne olacak bekleyip göreceğim
Ay inşallah güzle sonuçlarla gelirsin canım.. Ağrı vs oldu mu ? Ben muayenede spekuluma bile izin vermiyorum da

Back