Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende iki Gün once aldım kullanmaya başladım sen faydasını gördün mü acabaAgnucaston
Benim hormon problemim yok ama kullanıp hamile kalanlar var canimBende iki Gün once aldım kullanmaya başladım sen faydasını gördün mü acaba
Evet çok okudum ama ne bileyim ins bi faydası olurBenim hormon problemim yok ama kullanıp hamile kalanlar var canim
Sen hormon değerlerin nasil canm benm en son lh 25 gördü testesteron da sınır 1.benim ki 1.5 olmusAynı dertten muzdaripiz![]()
Benim Lh 18 di fsh 6 iken... Yarın yeniden kan testi yapılacak bakalım... İnşallahSen hormon değerlerin nasil canm benm en son lh 25 gördü testesteron da sınır 1.benim ki 1.5 olmus
Ay banada haber ver cnm güzel haberler ver insBenim Lh 18 di fsh 6 iken... Yarın yeniden kan testi yapılacak bakalım... İnşallah
İnşallah canım ona göre tedavi planlanacakAy banada haber ver cnm güzel haberler ver ins
Nasılsın cnmİnşallah canım ona göre tedavi planlanacak
Sağol canım iyiyim galiba kan testi sonuçlarımın bir kısmı çıktı bilemiyorum ben de... Ben Almanyada yaşıyorum burda tahlillerin referans değerleri yazmıyor klinik olduğu için galiba... Fsh 7 lh 9 çıkmış adetin 8 yada 9. günüydü..Nasılsın cnm
Çok geç yatırmışsın cnm testi adetin 3 günü olacaktı eğer 3 günü olsaydı güzel diyecektim sonuç lerinSağol canım iyiyim galiba kan testi sonuçlarımın bir kısmı çıktı bilemiyorum ben de... Ben Almanyada yaşıyorum burda tahlillerin referans değerleri yazmıyor klinik olduğu için galiba... Fsh 7 lh 9 çıkmış adetin 8 yada 9. günüydü..
Canım ben Almanya dayım. O yüzden termin o gündü doktorla konuşunca söyleyeceğim bakalımÇok geç yatırmışsın cnm testi adetin 3 günü olacaktı eğer 3 günü olsaydı güzel diyecektim sonuç lerin
Tmm cnm kesin soyleCanım ben Almanya dayım. O yüzden termin o gündü doktorla konuşunca söyleyeceğim bakalım