ben içtim etkilemek istemem ama benim bünyem kaldırmadı adet kanamamı tamamen kesmişti bu ilaç.2 ay kullandım adet dönemimde sadece 2 ,3 damla geliyordu o da simsiyahKimsecikler yokmus anlasilan
Dr al hemen basla dedi ama bende cesaret edemedim almadim henuz. Hic birakmadan yeni kutuya gecerek ic dedi ne zaman adet olcam sasirdim kullanimina bide genelde bu tarz sikayetler olmus kullanici yorumlarina baktimda. Pcos icin kullandigin baska bisey varmi pekiben içtim etkilemek istemem ama benim bünyem kaldırmadı adet kanamamı tamamen kesmişti bu ilaç.2 ay kullandım adet dönemimde sadece 2 ,3 damla geliyordu o da simsiyah
Dr al hemen basla dedi ama bende cesaret edemedim almadim henuz. Hic birakmadan yeni kutuya gecerek ic dedi ne zaman adet olcam sasirdim kullanimina bide genelde bu tarz sikayetler olmus kullanici yorumlarina baktimda. Pcos icin kullandigin baska bisey varmi peki
Anladim canim. Bende bebek istiyorum dr da gitti bunu kullan dedi iste .yasmin kullandım.ağrıları falan geçirdi.ama kist aynen duruyor şimdi bebek düşündüğüm için bıraktım içmeyi.
umarım her isteyen kavusur bebişine..biz yeni denemeye başladık bakalım olacak mıAnladim canim. Bende bebek istiyorum dr da gitti bunu kullan dedi iste .
umarım her isteyen kavusur bebişine..biz yeni denemeye başladık bakalım olacak mıhakkımızda hayırlısı olsun inşallah
umarım canım.. asıl önemli olan rahat olmak stres yapmamak galibaRastgelsin arkadasim. Insallah olur. Biz 5aydir deniyoruz basaramadik daha pcos var bende
Kesinlikle oyle ama bebek dusuncesinden sonra insani stres sariyor hemen olacakmi ya olmazsa vs vs . Hayirlisiumarım canım.. asıl önemli olan rahat olmak stres yapmamak galiba
Mrb cnm kist icin kuklandigimda ben yasnin kullanmistim adetin 3 gunu başlıyordum ikk ayin okdugu icin ne zaman basladigin cok onemli degil cnm gec basladiysan adet dingun bu aya mahsus uzar sadece bu cnm sonra 3.gunden kullanabilirsin (benim fikrim)Arkadaşlar merhaba,
Bana PCOS teşhisi kondu, Diane 35 verdi doktor, ama nasıl kullanmam gerektiğinden emin değilim. Doktor sizlere ne zaman kullanmaya başlamanız gerektiği konusunda ne dedi. Prospektüsünde belirli bir günden bahsetmemiş, ancak bazı yerlerde adetin ilk gününden itibaren alınmaya başlanır vs yazıyor. Ben de alakasız bi zamanda almaya başladım iki gündür alıyorum, bir sakıncası olur mu, doktoruma ulaşamadım henüz. Sizlerin de fikrini almak tecrübelerinizi duymak istedim.