nosey Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Şubat 2007 165 4 96 İstanbul 7 Haziran 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi nosey #1 Selamlar, uzun süredir pcos'la başım dertte. bi çok doktor gezdim ama memnun kalamadım. İstanbul anadolu yakasında bu konuda tavsiye edebileceğiniz uzman bir doktor var mı? kadın hastalıkları doktorları çoğunlukla gebelik ve doğumla ilgilendiği için, pcos hakkında deneyimli birini bulmak istiyorum artık. şimdiden teşekkürler :)
Selamlar, uzun süredir pcos'la başım dertte. bi çok doktor gezdim ama memnun kalamadım. İstanbul anadolu yakasında bu konuda tavsiye edebileceğiniz uzman bir doktor var mı? kadın hastalıkları doktorları çoğunlukla gebelik ve doğumla ilgilendiği için, pcos hakkında deneyimli birini bulmak istiyorum artık. şimdiden teşekkürler :)
thyanel Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Eylül 2008 172 4 96 İstanbul 7 Haziran 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi nosey #2 doktorum Kadıköy Şifa'da. Evrim Akyol. Hem gencecik dünya tatlısı bir bayan hem de işine aşık, son derece uzman bir doktor. Bartholin kisti, yumurtalık kisti ve myomlarım vardı hepsinin ameliyatını kendisi yaptı. kesinlikle gidip görün derim.
doktorum Kadıköy Şifa'da. Evrim Akyol. Hem gencecik dünya tatlısı bir bayan hem de işine aşık, son derece uzman bir doktor. Bartholin kisti, yumurtalık kisti ve myomlarım vardı hepsinin ameliyatını kendisi yaptı. kesinlikle gidip görün derim.
nosey Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Şubat 2007 165 4 96 İstanbul 10 Haziran 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi nosey #3 tavsiyeniz için teşekkürler, kendisini araştıracağım :)