Gebeliğe Hazırlık Pcos hormon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Fatas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2017
275
196
53
33
Merhaba arkadaslar polikistik over hastasiyim 9 ay once bi dis gebelik gecirdim tek tupum alindi simdi korunmayi birakmak istiyoruz hormon testi yaptirdim ancak vakit bulup gidip gosteremedim araliklara gore normal geldi ama bide size danismak istedim anlayanlar yorumlaya bilir mi

Eklentiler

• 20180326_110543.jpg
    47,3 KB · Görüntüleme: 731
Bu tahlile göre polikistik over gözükmüyorsunuz.

Değerler çok güzel. Ama hala pko var mı? Yok gibi görünüyor.

Gercekten mi ultrasona sokmadi ama adet gordum goreli hep duzensiz ve hep polikistik over denildi ultrasondada hep oyle gorunuyordu

Evet her gittigim ayni seyi soyledi
Anladım canım. Pko hastalarında çoğul gebelik daha çok görülüyormuş :) bence çok şanslısınız :) hakkında hayırlısı olsun üzme kendini.

Anladım canım. Pko hastalarında çoğul gebelik daha çok görülüyormuş :) bence çok şanslısınız :) hakkında hayırlısı olsun üzme kendini.
Nede guzel bir mutluluk verdin icime canim cok tesekkur ederim insallahh diyorum :) bugun doktordanda güzel seyler duydum ilk defa bi doktor tam anlamiyla bi pcos diyemem yumurta sayilarin fazla dedi ve yumurtaliklarin çok güzel dedi nasıl mutlu ettiniz siz beni :) Allahım gönlünüze göre hayırlısıyla versin ins :)

Seninde inşallah. Rabbim en kısa sürede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…