- 1 Mart 2024
- 67
- 10
- 3
- 19
- Konu Sahibi cindyybeby
-
Maalesef pko her doktor bilemiyor. Mesela benim hormonlarim normaldi ama yumurtaliklarimda inci dizisi gibi kistlerim vardıSelamlar.Ben 1 hafta önce devlet hastanesinde muane oldum Pcos dendiGerçekten ultrasonda gözlerimle gördüm 4 ten fazla yumurta vardı doktor göstererek Pcos dedi.Tahlil vesaire istedi.Bende özel bir hastaneye randevu alarak gittim.Özeldeki doktor Pcos yok dedi.Ama aklıma şu takılıyor ilk gittiğim doktor alttan muane ederken karnıma kadar hissettim o muane ettiği şeyi.Ama ikinci doktor biraz daha kısa birşey ile muane etti.Pcos yok sadece kist var 1 adet dedi.Adet görmüyorum 2 aydır.Hormon düzenleyici,folik asit.Antibiyotik verdi.Bilen biri yazabilir mi ben hangisine inanacağım şimdi.
Benim tüylenme çok var işte adet düzensizliği var iki aydır .Doktora da dedim 2 aydır böyleyim diye.Pko 2 ayda olacak birşey değil hayatının her döneminde olur vs dedi sizce var mıdırMaalesef pko her doktor bilemiyor. Mesela benim hormonlarim normaldi ama yumurtaliklarimda inci dizisi gibi kistlerim vardı14 sene boyunca doktor doktor gezdim. Pkonun bazi belirtileri vardir onlardan varmi sizde ?
Aldiginiz 1-2 kilo bile pkoda adet duzensizligini tetikler. Yani 2 ayda olan duzensizlik ondan olabilir.Benim tüylenme çok var işte adet düzensizliği var iki aydır .Doktora da dedim 2 aydır böyleyim diye.Pko 2 ayda olacak birşey değil hayatının her döneminde olur vs dedi sizce var mıdır
Kendimi bildim bileli kilolu bir insanım son 1 senedir de hep aynı kilodayımAldiginiz 1-2 kilo bile pkoda adet duzensizligini tetikler. Yani 2 ayda olan duzensizlik ondan olabilir.
Pkoda kilo cok onemlidir. Mesela bende erkek tipi sac dokulmesi tuylenme var gobegimde belimde kollarımdaKendimi bildim bileli kilolu bir insanım son 1 senedir de hep aynı kilodayım
Ay benimde her yerimde öyle kıllanma var ama biri var diyor biri yok diyo bilmiyorumPkoda kilo cok onemlidir. Mesela bende erkek tipi sac dokulmesi tuylenme var gobegimde belimde kollarımda
Ay benimde her yerimde öyle kıllanma var ama biri var diyor biri yok diyo bilmiyorum
İnanın bu kıl tüy islerinden usandım ben . Az kaldi hemen komple lazer yaptiricamAy benimde her yerimde öyle kıllanma var ama biri var diyor biri yok diyo bilmiyorum
Pco ve pcos arasındaki fark nediradetleriniz normalde muntazam oluyomuydu bu arada pko başka pcos başkadir . Pcos da kanda bi hormon yukseliyo o pkodan biraz daha ağır. Pko ise adet duzensizligi bizim gibi killanma falan işte.
Yazdim ya yukarda pcos daha ağırdır asiri sivilcelenme falan olurPco ve pcos arasındaki fark nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?