• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

PCOS GEBE KALMAYA ÇALIŞIYORUM

Yorguncicekpcoslu

Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2024
168
94
13
24
Merhaba. 1.5 senedir gebe kalmaya uğraşıyorum.
Geçen ay 25 gün arama kanama yaşadım duphaston sonrası adet oldum bitti.
Avokado tükettim. Son 1 aydır.
Thancs women kullanıyorum.
Günlük yürüyüş.
Güncel kilo 67
Ocakta olmazsa femara denemeyi düşünüyorum gebe kalamadım. Hamile kalırsam güncelleyeceğim.
Bitkisel otlar işe yaramadı ( hayıt,soğan, clife vb)

Merhaba. 1.5 senedir gebe kalmaya uğraşıyorum.
Geçen ay 25 gün arama kanama yaşadım duphaston sonrası adet oldum bitti.
Avokado tükettim. Son 1 aydır.
Thancs women kullanıyorum.
Günlük yürüyüş.
Güncel kilo 67
Ocakta olmazsa femara denemeyi düşünüyorum gebe kalamadım. Hamile kalırsam güncelleyeceğim.
Bitkisel otlar işe yaramadı ( hayıt,soğan, clife vb)
Amin inşallah en kısa zamanda evladınızı kollariniza alırsınız 🙏🏼 Allah'ım kimseyi hasretle sınamasın... Ben de toplum baskısından yoruldum ama küçük bir yer sadece bir kere doktora gittim o bile laf oldu... Doktor bir şeyin yok armut havuç tüket düzenli ilişkiye gir hallolur dedi ne yazık ki olmuyor...Thancs women in ne olduğunu bilmiyorum sizce kullanmalı mıyım ne işe yarıyor

İşe yaramadı diyor. Siz kullanım videosu atıyorsunuz 😂 böyle şeyler çare değildir zaten, eğer gebe kalan olduysa da kürleri kullandığı döneme sadece DENK gelmiştir. Kürler gebe kalmasına sebep olmamıştır.
Bilinç şart 🙋🏻‍♀️
Haklısınız ama kısa ve tek kullanımda işe yaramıyor, ben bu kadının tarifinden faydalandığım için paylaştım. Umut dünyası. ☘️

Back