PCOS Femara

pcossendromu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2024
37
11
25
Kızlar merhaba PCOS hastasıyım.2Yıldır bebek için uğraşıyoruz eşim de bi sıkıntı çıkmadı benim yumurtalıklarımda yağlanma olduğunu söyledi doktor ve adetim gelince direkt femaraya başlayacak kullananlar var mı günde kaç kere içtiniz merak ediyorum.Adetim de ağustos 5 bitti hala gelmedi bu ay soğan kürü de içtim sökmedi bugün yine gidip gebelik testi yaptım negatif kafam o kadar allak bullak ki anlatamam.Bana yardımcı olabilir misiniz

reglin 5.günü başlayıp günde 2 doz şeklinde 5 gün kullamdım. yumurtalıkların durumuna göre daha erken başlanabilir, daha uzun süre kullanılabilir. ama ben bu sekilde kullanmıştım 🙃 ilacı bıraktıktan 4 gün sonra ilk komtrolüme gittim. yumurtalarım büyümüstü

Kızlar merhaba PCOS hastasıyım.2Yıldır bebek için uğraşıyoruz eşim de bi sıkıntı çıkmadı benim yumurtalıklarımda yağlanma olduğunu söyledi doktor ve adetim gelince direkt femaraya başlayacak kullananlar var mı günde kaç kere içtiniz merak ediyorum.Adetim de ağustos 5 bitti hala gelmedi bu ay soğan kürü de içtim sökmedi bugün yine gidip gebelik testi yaptım negatif kafam o kadar allak bullak ki anlatamam.Bana yardımcı olabilir misiniz
Yumurtaliklarda yaglanma olduğunu da ilk defa duyuyorum bende pcos hastasiyimda kilodan sebepmi yağlanma oluyormus

Aşılama başladık ilk ay klomen kullandım yumurtalarım büyümedi. 2. Ay femara kullandım kontrollerde yine yumurtan büyümedi dendi bende gitmeyi bıraktım bana büyümemiş dedikleri gün hamile kalmışım 😂 öyle bi hayat işte bende de pcos var ve ağır yani ilaçsız regl olamıyorum

Aynı sorun bende de vardı eşimde bir sıkıntı ti yoktu bende yumurta yağlanması değil de yumurta tembelliği vardı femara kullandım bende

Merhabalar 5gun günde 2 doz kullandım 1 Ağustosta ovitrelle vuruldum ama tutmadı sol yumurtalığımda 4cm kist oluşturmustu basit bir kist dedi adet oldukça gider dedi ve tekrardan başladım femaraya bugün 1.gunum bakalım sonuç ne olacak Rabbim tez vakitte sağlıklı bir şekilde doldursun kucağımiz

Merhabalar 5gun günde 2 doz kullandım 1 Ağustosta ovitrelle vuruldum ama tutmadı sol yumurtalığımda 4cm kist oluşturmustu basit bir kist dedi adet oldukça gider dedi ve tekrardan başladım femaraya bugün 1.gunum bakalım sonuç ne olacak Rabbim tez vakitte sağlıklı bir şekilde doldursun kucağımiz
Amin canım ben bu ay yine adet gördüm çok yoruldum artık ara vereceğim Ocak gibi tekrar başlarız

X