Pcos da duphaston kullanimi

Basak1989

Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2013
27
0
6
Konya
Kızlar merhaba...
Ben pcosluyum hamile kalamıyorum doktorum 3 ay adetin 15. Gunü başlayıp 10 gün kullanmak üzere duphaston vermişti ve 3 ay kullan demişti. 3 ay boyunca ilaç bitiminin 4. Gunü regl oldum. Gecen ay ilaci bıraktım son reglimi 3 Ağustos'ta oldum. Hesabıma göre adetim su an 2 gün gecikti. Bu ilaci daha önce kullanıp böyle bir sorun yaşayan oldu mü? Yine regl olmak için ilaca mahkum kalmaktan cok korkuyorum. Bu arada sürekli kilo alıyorum . Lütfen yardimmmmm

Son düzenleme:
SLM bende pcosluyum ve bu ılacı kullandım gecıkmeler normal cnm bu yumurtlama gunleryle alakalı problem senı cok ıyı anlıyorum cunku bnde aynı dertten muzdarıbım ben kullandıgım zaman bazen 4 gun sonra bazen bı hafta sonra baen ılac bıttıkten on gun sonra adet oluodumm yanı normal gecıkmesı fajat on gun gecerse test yapmanı onerırım cnm

Anladım canım cok sagol. Bu ay ilaç da içmediğim için gecikme sinirlerimi bozdu. Sen başka ek ilaç kullanıyor musun peki

evet cnm doktor bana pcos ıcın ınofolıc verdı sabah aksam bı toz duphastonu sadece adet olamazsan kullan demıstı 4 ay dır beklıodum bole bı adım ılerlemedı hersey aynen devam bnde doktorumu deıstırdım sımdı klomen tedavısıne basladım cocuk ıcın nasıl olacak bılmıyorum artık . o kada zor durum kı hamıle kalsan bıle bılemezsın yanı bu duzensızlık oldugu ıcın ara ara sınırım bozuluyor ama napalımm beklıoruzz artık cnm

Anladım evet gercekten cok gicik bir durum. Ben 2003 den beri tedavi oluyorum daha tık yok. Bu arada bu sabah test yaptım C normal çıktı ama sonuc bölümü yanlamasina koyu pembe C çizgisine kadar uzanan bir şerit kafam karıştı hiç böyle çıkmamıştı. Görümü aynen söyle
C. T.
| -------
ne demekki yaa

hamile deilsin demek cnm se sogan kurunu yada ıncır kurunu denedın mı hıc bı faydasını gordunmu ? bn ılaca ara verıcem bu ay kür ayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…