Lazer Epilasyon pcos çikolata kisti ve lazer epilasyon

Burcin20

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2017
5
2
36
30
arkadaşlar merhaba. tedavisi olmayan hastalıklarla boğuşmaktan yorulduğum için tavsiyelerinize ihtiyacım var. 23 yaşındayım ve kendimi bildim bileli sivilcelerle, adet düzensizlikleriyle, hirsutizmle, insülin direnciyle, polikistik over sendromuyla boğuşuyorum. gitmediğim doktor kullanmadığım ilaç kalmadı. hatta şu an 2. kez başladığım roaccutane tedavimin son ayındayım. önümüzdeki ay lazer epilasyona başlamayı düşünüyordum ama son regl dönemlerim oldukça ağrılı geçti. internette biraz araştırma yapınca endometriozis (çikolata kisti) olabileceğimi düşünüyorum. doktora gitmeden önce konuyu burada açmak istedim. benim gibi pcos olup da lazer yaptıran var mı acaba? sonucundan memnun kaldınız mı? ve çikolata kisti olup lazer epilasyon yaptıran var mı?

Pcosum. Doğum kontrol hapları veriyordu doktorlar semptomların azalması için. Ben de uzun süre kullandım 1,5-2 sene. O süreçte lazer yaptırdım. Sonuçlar güzeldi %90 bitti. Daha sonra ilacı bıraktım bebek istediğim için yine çıktı küçük tüy şeklinde ama ilk zamanlardaki gibi değil kesinlikle. Herkeste aynı olmayabilir bende bu şekilde oldu.

anladım. o kadar uğraştıktan sonra boşa gitsin istemiyorum maddi manevi. umarım benim de biter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…