Pcos bilgisi olannnn

semraysel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2017
41
0
86
26
Arkadaşlar merhaba 26 yaşında pcosla savaşıyorum çocuğum olmuyor 1 kez klomen çatlatma iğnesi tedavisi gördüm sonuç olumsuz aynı zamanda insülin direnci için metofin kullanıyorum tiroid ilacı içinde ilaç kullanıyorum reglin 3. Günü yaptırdığım test sonuçlarını paylaşiyorum sizlerle bilgisi olan dönüş yapabilir mi doktora gösteremedim bazı sebeplerden dolayı kendim hamile kalmaya çalışıyorum

Arkadaşlar merhaba 26 yaşında pcosla savaşıyorum çocuğum olmuyor 1 kez klomen çatlatma iğnesi tedavisi gördüm sonuç olumsuz aynı zamanda insülin direnci için metofin kullanıyorum tiroid ilacı içinde ilaç kullanıyorum reglin 3. Günü yaptırdığım test sonuçlarını paylaşiyorum sizlerle bilgisi olan dönüş yapabilir mi doktora gösteremedim bazı sebeplerden dolayı kendim hamile kalmaya çalışıyorum
Atarmısın canım sonuçları

sonuçlarını atarsan bilgisi olan herkes yardımcı olur sana ama imkansız değil emin ol

Total testesteron 57.35
İnsülin 7.4
Glukoz 97
Lh 5.84
Estradiol 22.86
Prolaktin 25
Fsh 6.10
Dhea s04 213
Serbest t4 0.95
TSH. 0578

Total testesteron 57.35
İnsülin 7.4
Glukoz 97
Lh 5.84
Estradiol 22.86
Prolaktin 25
Fsh 6.10
Dhea s04 213
Serbest t4 0.95
TSH. 0578
insülin birazcık yüksek ama tiroit ilacınız dengelenmesi lazım çok düşmüş fsh lh normal proklatin değer hastanein referans değeri kaç yazıyor acaba bnm gittiğim hastane bu değerde 3 yıl önce ilaç yazmıştı mesela gebelik istediğim için düşürelim demişti ama şimdi 30 olunca yazıyorlar sanırım ama değerleriniz çok kötü değil d vitamini ve inositol kullanarak klomen yada femara verir doktorunuz yumurta verip gebelik edebilir değerleriniz çok kötü değil gerçekten

Tiroid ilacım fazla geldi sanırım randevu aldım dahiliye doktorumdan ilacın dozunu düşürür sanırım çok teşekkür ederim inşallah hamile kalabilirim çok zor bi süreç

Back
X