Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet olabilir herkesde farkli seyrediyo bu polikistik p*sligi bende hayatimda hic adet olmadim ilacsiz.Kızlar merhaba bu ay pcos olduğumu öğrendim ama düzenli adet görüyorum rahim filmi çekecekler fakat düzenli adet görüpte tüpler kapalı olabiliyor mu
Hayır sorduğum pcos var bir de tüpler kapalı mı diye bakacaklar acaba düzenli adet gören birinin de tüpleri hiç kapalı mı diye sordumEvet olabilir herkesde farkli seyrediyo bu polikistik p*sligi bende hayatimda hic adet olmadim ilacsiz.
Olabilir diyorum ya duzenli adet goren birinin tupleri kapali olabilirHayır sorduğum pcos var bir de tüpler kapalı mı diye bakacaklar acaba düzenli adet gören birinin de tüpleri hiç kapalı mı diye sordum
tüplerin adet görme ile alakası yok canımKızlar merhaba bu ay pcos olduğumu öğrendim ama düzenli adet görüyorum rahim filmi çekecekler fakat düzenli adet görüpte tüpler kapalı olabiliyor mu
Hangi ilaci kullaniyosunuz adet olmak icin benimde adetim cok duzenliydi gecen ay polikistikover oldugumu ogrendim gecikmem 30 gunu gecti doktor tarlusal verdi ama kutu biteli 1 haftayi gecti hala adet olmadimEvet olabilir herkesde farkli seyrediyo bu polikistik p*sligi bende hayatimda hic adet olmadim ilacsiz.
Tarlusalla oluyodum tarlusal bitince 10 gun icinde adet olunur bekleyin 3 4 gun daha sokulursunuzHangi ilaci kullaniyosunuz adet olmak icin benimde adetim cok duzenliydi gecen ay polikistikover oldugumu ogrendim gecikmem 30 gunu gecti doktor tarlusal verdi ama kutu biteli 1 haftayi gecti hala adet olmadim
Az once hesapladim bugun 10. Gun olmus ilac biteli hala olmadim amaTarlusalla oluyodum tarlusal bitince 10 gun icinde adet olunur bekleyin 3 4 gun daha sokulursunuz
Ilaci nasil kullandiniz ?Az once hesapladim bugun 10. Gun olmus ilac biteli hala olmadim ama
Doktorum 4 gun boyunca sabah ogle aksam al demisti oyle kullandimIlaci nasil kullandiniz ?
Bir de ilaca basladiginizda adet belirtileriniz basliyor muydu benim yaklasik 20 gundur goguslerim cok sisti ve ucunda agri var hafif kasik agrilarim oluyo ben ilaci kullanirken hamile mi kaldim diye dusunmeye basladim acikcasi adetimde gelmeyince tabi bu belirtiler adet belirtiside olabilirTarlusalla oluyodum tarlusal bitince 10 gun icinde adet olunur bekleyin 3 4 gun daha sokulursunuz
Yoo gogus agrim falan olmazdi aniden sokulurdu adetim ben dicekdim gebelik testi yapsanizmi diyeBir de ilaca basladiginizda adet belirtileriniz basliyor muydu benim yaklasik 20 gundur goguslerim cok sisti ve ucunda agri var hafif kasik agrilarim oluyo ben ilaci kullanirken hamile mi kaldim diye dusunmeye basladim acikcasi adetimde gelmeyince tabi bu belirtiler adet belirtiside olabilir
Ayin 21 inde kan vermistim negatifti o ara gebe kalmis olsam suan testte cikar mi bilmiyorum ki beklesem mi dahaYoo gogus agrim falan olmazdi aniden sokulurdu adetim ben dicekdim gebelik testi yapsanizmi diye
Siz normalde adet belirtisi olarak gogus hassasiyeti yasiyormusunuz ?Ayin 21 inde kan vermistim negatifti o ara gebe kalmis olsam suan testte cikar mi bilmiyorum ki beklesem mi daha
Yasiyodum ama adetten 3 gun once baslardi adet baslayinca biterdi boyle siddetli degildi sadece dokununca acirdi suan ama 20 gun falan oldu gecmedi ve cok sisti gogsum ustune yatinca falan rahatsiz ediyoSiz normalde adet belirtisi olarak gogus hassasiyeti yasiyormusunuz ?
1 2 gun daha bekleyin isterseniz. Ben normalde hic kendim adet olmazdim hep tarlusalla sökülürdüm o yüzden ben pek adet belirtileri yasamazdimYasiyodum ama adetten 3 gun once baslardi adet baslayinca biterdi boyle siddetli degildi sadece dokununca acirdi suan ama 20 gun falan oldu gecmedi ve cok sisti gogsum ustune yatinca falan rahatsiz ediyo
Merhaba bende ilaçsız zor oluyordum kızlar lütfen İnositol kullanın kilo varsa verin bunlarla düzenli adet olmak mümkün!!Evet olabilir herkesde farkli seyrediyo bu polikistik p*sligi bende hayatimda hic adet olmadim ilacsiz.
Bende duzenliydi onlar zaten ileri derece pko vardi bende bazi tedavilerimde ilac bile söktürmedigi icin tedavileri yarim birakiyordu doktorlar yani hersey olabilir bazi seylerin bazi seylerle alakasi yoktur !!!!!Merhaba bende ilaçsız zor oluyordum kızlar lütfen İnositol kullanın kilo varsa verin bunlarla düzenli adet olmak mümkün!!