Gebeliğe Hazırlık Pcoluyum bi bakarmısınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

yarbenimoldu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2018
55
41
3
27
Merhaba arkadaşlar.17 aylık evliyim.Rabbimde nasip ederse bebişimiz olsun istiyoruz.Şu 3 ay içinde o kadar çok gebelik haberi aldım ki psikolojim bozuldu.Her ay bütün belirtileri yaşıyorum ama her ay fıs çıkıyo.Pco var bende ama pco olduğumu öğrenmeden önce kimyasal gebelik geçirdim.Onuda bi uygulamadan yumurtlama günü diye yazdı onu değerlendirdik o şekilde oldu.Şimdi 2 3 aydır ovulasyon yapıyorum yinede tık çok çünkü testlerde diğerlerininki gibi koyuluk olmuyo.Bende acaba değerlendirme aşamasında yanlışmı yapıyorum .Sizde belinizin altına yastık koymuyomusun bana bilgi verirmisiniz şimdiden teşekkür ederim

Canim pko olunca yumurtan buyumuyor ki.kucuk kucuk kistlere donusuyor.Bende pkoluydum sogan kuru deniyerek hamile kaldim dene istersen
Öncelikle cevap verdiğin için çok teşekkür ederim.Ben eylülde yaptım soğan suyu eylülden ocağa kadar adetimde kan yoktu hep kahverengi parçalar geliyodu kasımda hacamata gittim bu ay 8 de adet oldum bu seferde 13 gündür kesilmedim

Anladim canim.peki doktora falan gidib geliyormusun,,?yumurta buyutucu ilac falan kullaniyormusun?
Pcolu olduğumu öğrendiğim zaman gittiğimde folik asit bide bi tane daha pahalı bi ilaç vermişti özele gitmiştim adetin bitince rahim filmi çekelim çatlatma iğnesi vurulucaksın felan dedi bendd maddiyattan dolayı tekrardan gidemedim

Pcolu olduğumu öğrendiğim zaman gittiğimde folik asit bide bi tane daha pahalı bi ilaç vermişti özele gitmiştim adetin bitince rahim filmi çekelim çatlatma iğnesi vurulucaksın felan dedi bendd maddiyattan dolayı tekrardan gidemedim
Canım bende hem ultrasonda hem hormon tahlillerinde pko bariz vardı doktor bana inofolic combi ilacını verdi düzenli kullandım ayrıca soğan suyu da denedim 1 ay tekrar kontrole gittiğimde ultrasonda doktor bile şaşırıd çok güzel görünüyor yumurtaların dedi hormon da lh sadece biraz yüksek çıktı 3 aya hamile gelirsin dedi ama ben beklmek istemedğm için yum takibi yaptırıyorm nolur nolmaz pko tekrarlarsa diye sende inofolic combi kullanablrsin çok etkili bir ilaç olduğunu düşünüyorum

Merhaba kızlar bu soğan kürü bı bende mi işe yaramıyor ya. Yapsam da yapmasamda bişey fark etmiyor çok üzülüyorum :(

Back