Merhaba, 7 senelık evlıyım, 30 yasımdayım, bundan 2,5 sene önceye kadar korunmayı bırakmıştık, pco lu olduğumu ogrendım, ıbrahım saracoglunun tavsıyesıyle soğan kürü yaptım, eşimde kecıboynuzu kürü yaptı. o sıralarda gebe kalmadım. Daha sonra Pend devlet hastanesınde infertilite bolumune gittik, 1 kez aşılama yapıldı. Ancak gebelik olmadı. Sonrakı ay yine klomen ıle uyarılan yumurtalarımın 3 tane olduğunu ogrenınce asılama yapılmadı. Normal ılıskı onerıldı. O ay gebe olduğumu ogrendım. Bu süreçte herzaman sakin olmayı ve yapabılecegım ne varsa yapmayı ogrendım. Bol bol dua ettım. sabretmenin ne kadar faydalı ve stressız olduğunu ogrendım. Sadece gebelik sevıncı degıl, hayatın bana neler ogrettıgını anlamış oldum, Sızlere en buyuk tavsıyem sakin, sabırlı, dua eden insanlar olmanızdır. Herseyi bırakıp sadece tek bir olaya adapte olmak cok yersiz. Buyuzden hepinize en hayırlı ve sağlıklı zamanda gebelıgınızın olmasını dılıyorum. Bu yazımı en cok da bana yardımcı olan sitenize bir borç olarak yazıyorum. Sevgiler..