Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ben daha önce 3 cm kistim vardı doktor o zaman vermişti bu ilacı ..
Cyclo-Progynova Nedir?
Cyclo-Progynova, hormon eksikliği (yerine koyma) tedavisinde kullanılan bir ilaçtır. Kadın cinsiyet hormonu olan östrojenin üretimi menapoz ile birlikte azalır. Cyclo-Progynova bu hormonu yerine koyar. Böylece östrojen eksikliğinin neden olduğu belirtileri önler veya giderir.
Cyclo-Progynova ayrıca menapoza girmemiş genç bayanlarda adetin başlatılması ya da düzenlenmesi için kullanılır.
Cyclo-Progynova aşağıdaki durumlar ile ilgili bir ilaçtır:
adet düzensizlikleri;
adet yokluğu, adet görememe;
menapoz sonrası kemik erimesinin (osteoporozun) önlenmesi;
rahmi olan kadınlarda çeşitli nedenlere bağlı olarak görülen östrojen eksikliği belirtilerinin giderilmesi.
Cyclo-Progynova burada yer almayan diğer tedavi edici amaçlar için de kullanılıyor olabilir.
CYCLO PROGYNOVA ilacı kullandım fakat sadece beyazlarını içtim sonrasında kanamam başladı adet olmamada 10 gün vardı internette ara kanama yazıyor ama bilgisi olan varmı