canım bende pikoluyum ama hiç duymadım böyle bir amaliyat ismi neymişki o.. banada biraz bilgi verirsen çok sevinirim:)Overian dirilling ameliyati olan arkadaslar ameliyat oncesi ve sonrasinda neler yasadiniz? Bu ameliyatin faydasini gordunuz mu?
Pco lulara yapilan bi islem canim yumurtaliklara delikler acilarak kadinlik hormonunun artisi saglaniyormus laparoskopik bir islem bu sayede tuplerde tikaniklik varmi yok mu onada bakiliyocanım bende pikoluyum ama hiç duymadım böyle bir amaliyat ismi neymişki o.. banada biraz bilgi verirsen çok sevinirim:)
Gecmis olsun canim insallah faydasini goruruz bu islemin Doktor bana bu ameliyat sonrasi adetin duzene girecegini, hatta kullandigim ilac ve ignelere gerek kalmayacagini soylemisti ama hala igne veriyo ama ameliyat olmadan once 100 luk ise yaramazken ameliyattan sonra 75 e cevap verdi yumurtalarim:)))ben geçen ay dış gebelik sebebiyle acil ameliyata alındım ve sol tüpüm alındı.doktorum hazır yara açılmışken sağ tüpe bu müdahaleyi yaptığını söyledi.marttan sonra sonucunu göreceğiz
Ne zaman ameliyat oldun ve bebek icin tedaviye ne zaman basladin ben yeni duydum bunu 2 yildir ugrasiyrmGecmis olsun canim insallah faydasini goruruz bu islemin Doktor bana bu ameliyat sonrasi adetin duzene girecegini, hatta kullandigim ilac ve ignelere gerek kalmayacagini soylemisti ama hala igne veriyo ama ameliyat olmadan once 100 luk ise yaramazken ameliyattan sonra 75 e cevap verdi yumurtalarim:)))
Gecmis olsun canim insallah faydasini goruruz bu islemin Doktor bana bu ameliyat sonrasi adetin duzene girecegini, hatta kullandigim ilac ve ignelere gerek kalmayacagini soylemisti ama hala igne veriyo ama ameliyat olmadan once 100 luk ise yaramazken ameliyattan sonra 75 e cevap verdi yumurtalarim:)))
5 eylulde ameliyat oldum canim ben uc yildir ugrasiyorum baslangicta klomen kullandim yanit vermedi. Doktor degistirdim igneye gecti yavas yavas doz artirdi ama 100 e bile cvp vermedi ara verelim dinlen dedi ben baya uzattim arayi sonra agustosta duydum bu islemi eylulde ameliyat oldum ignenin dozu dustu aile hekimim bes alti ay sonra kendin bile farkedersin vucudundaki farki iyi ki olmussun dedi ama bilmiyorum bakalimNe zaman ameliyat oldun ve bebek icin tedaviye ne zaman basladin ben yeni duydum bunu 2 yildir ugrasiyrm
. Benimde oyle ne yapacagiz biz bu yumurtalari doktor bu dozu baskasina yapsak sakir sakir yumurtlar diyordu inatci seninkiler diyodu nasil kircaz bu inadi bilemiyorumaynen.yumurtaların daha düşük doza cevap verebileceğini adet düzenini oturtacağını söyledi doktorum.ben ileri derecede pkolu değilim.ama ilaçsız yumurtam hiç büyümüyordu.adetlerim düzensizdi
insallah netten bakabilirsin istersen videosu var ameliyatinBnm klomenle bile buyumedi sadece ignelere cevap verdim ama adetlerim duzenlidir.ileri derece mi oluyrm bilmiyrm ama dondurulmus embriyo transferimde negatif olunca ne yapabilirimi arastirmaya basladim. Doktorumada soracagim. Inş faydasi olur
Ay yok cnm kan vermeye dayanamazke bu tedavilerle kendime igne yapar oldum ama benden bu kadar ameliyati kaldiramam.insallah netten bakabilirsin istersen videosu var ameliyatin
Ay yok cnm kan vermeye dayanamazke bu tedavilerle kendime igne yapar oldum ama benden bu kadar ameliyati kaldiramam.
Eylulde ameliyat oldun sonrasinda bikac ay korundun mu yoksa hemen tedaviye devam edildi mi. Bir de yanlış mi anladim ameliyat olmana ragmen ignelere cevap vermiyrmu yumurtaliklarin..? Faydası olmadimi
Canim bu ameliyati banada dediler ama devlette yapilmiyormus ozelde 4 bin tl istedi bende yaptirmadim benimpko kanda cikmiyo ultrasonda belli oluyo adetlerim duzenli kilom vardi ama diyetle veriyorum ins rabbim tez zamanda melegimizi bize verir5 eylulde ameliyat oldum canim ben uc yildir ugrasiyorum baslangicta klomen kullandim yanit vermedi. Doktor degistirdim igneye gecti yavas yavas doz artirdi ama 100 e bile cvp vermedi ara verelim dinlen dedi ben baya uzattim arayi sonra agustosta duydum bu islemi eylulde ameliyat oldum ignenin dozu dustu aile hekimim bes alti ay sonra kendin bile farkedersin vucudundaki farki iyi ki olmussun dedi ama bilmiyorum bakalim
. insallah canim en kisa zamanda ... universite hastaneleri yapiyormus ama islemler uzun suruyor diye ben ozelde oldum 1000 tlye kadar fiyat veren oldu ama ben kendi doktorumda 400 tl ye oldum senin sorduklarin baya fazlaymis onun yerine bi tup bebek yapilirCanim bu ameliyati banada dediler ama devlette yapilmiyormus ozelde 4 bin tl istedi bende yaptirmadim benimpko kanda cikmiyo ultrasonda belli oluyo adetlerim duzenli kilom vardi ama diyetle veriyorum ins rabbim tez zamanda melegimizi bize verir
Hadi inşallah...kızlar dün doktordaydım.yumurtam ilaçsız 16mm oldu.ama tüpümün olmadığı tarafta oldu.bu iyiye işaret.şimdi martı bekliyoruz