canım ben kalmıştım
Ne
Arkadaslar merhaba ben polikistik overim bu ay catlatma ignesi kullandim 1 senedir evliyim korunmadigim halde hamile kalamadim pco lu olup kalanlar varmi??
Merhaba bende pcoluyum incir kuru yaparak azalmasini sagladim normalde catlatma icin veriliyor ama faydasini doktor kontrolunde gordum tavsiye ederim.Daha once bir hamilelik gecirdim ama Allahin nasibi bos gebelikti.Allah isteyen herkese nasip etsin .Eger doktora gitmediyseniz tuplerinizi kontrol ettirin 1 sene normal sartlarda korunmayip olmadiysa artik neden olmadiginin arastirilmasi gerekiyor.
Bende pko luyum. Daha önce doğum kontrol ilaçları içtim sonra artık onları bırakmam gerektiğini ve duphaston a baslamam gerektiğini söyledi 3 ay duphaston kullandım yine de bende pko yu bitirmek adına birsey yoktu zaten en son bana doğum yapmam gerektiğini söyledi ve inofolic verdi zaten 4 ay eşimin görevde olması sebebiyle birlikte değildik. 1 ay inofolic kullandım 2.ay da kullanmaya devam ederken hamile kaldigimi öğrendimArkadaslar merhaba ben polikistik overim bu ay catlatma ignesi kullandim 1 senedir evliyim korunmadigim halde hamile kalamadim pco lu olup kalanlar varmi??
merhaba bende öyle hamile kaldım doktorumun zor demesine rağmen ilk 1 ay içinde kalmıştım üzülme bence hiç moralini yüksek tut vede düşünme illaki kalınılıyor... kısmetse...
ben 18 yaşından beri kullanıyordum doktorum doğum kontrol hapı vermişti... evlendikten 1 yıl sonra bıraktım hamilelik için 1 ay sonra hamile kaldım 8 yıl kullandım ilaç ... başka birşey yapmadı kilo alma demişti zaten normalde çok zayıf biriydim. spor hocasıyım ben spor yaparsan hormonların daha hızlı düzenli oluyor ben onun etkisi olduğunu düşünüyorum