pcolu olup hamile kalanlar?

btlaltny

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2015
146
33
28
Arkadaslar merhaba ben polikistik overim bu ay catlatma ignesi kullandim 1 senedir evliyim korunmadigim halde hamile kalamadim pco lu olup kalanlar varmi??

Arkadaslar merhaba ben polikistik overim bu ay catlatma ignesi kullandim 1 senedir evliyim korunmadigim halde hamile kalamadim pco lu olup kalanlar varmi??
Bende pko luyum. Daha önce doğum kontrol ilaçları içtim sonra artık onları bırakmam gerektiğini ve duphaston a baslamam gerektiğini söyledi 3 ay duphaston kullandım yine de bende pko yu bitirmek adına birsey yoktu zaten en son bana doğum yapmam gerektiğini söyledi ve inofolic verdi zaten 4 ay eşimin görevde olması sebebiyle birlikte değildik. 1 ay inofolic kullandım 2.ay da kullanmaya devam ederken hamile kaldigimi öğrendim

Insallah banada kismet olur canim banada aynisini soyledi doktorum dogum yapmak tek cozum dedi bakalim nasip artik insallah banada nasip olur

bende pco hastasıyım 2 yıllık evliyim hamile kaldım soğan küründen sonra ama bana bir türlü tedavi başlamadı doktorlar 3 doktorda aynı şekil yaptı işte en son sinirlenmiştim soğan kürünü duyup uyguladım hamile kalmıştım.yalnız 2 buçuk aylıktı kalbi atmıyordu doktorlar alınacak seni zeehirlicek yoksa dedi ve yavrumu kaybettim 3 ay oldu korunmuyorum şuan beklemedeyim.

Rabbim sanada hayirli evlat nasip etsin insallah bu duyguyu Allah im tum isteyenlere tattirsin uzulme canm demekki dunyada yicek ekmegi yokmus saglik olsun Allah tan hayirlisini dile en yakin zamanla hamile kalirsn insallah

inş Rabbim hepimizin gönlüne göre versin.

merhaba bende öyle hamile kaldım doktorumun zor demesine rağmen ilk 1 ay içinde kalmıştım üzülme bence hiç moralini yüksek tut vede düşünme illaki kalınılıyor... kısmetse...

merhaba bende öyle hamile kaldım doktorumun zor demesine rağmen ilk 1 ay içinde kalmıştım üzülme bence hiç moralini yüksek tut vede düşünme illaki kalınılıyor... kısmetse...

Insallah canm hayirlisi herseyin peki sen sadece 1 ay mi tedavi gordun nasil gecti neler kullandn anlatrmsn biraz

ben 18 yaşından beri kullanıyordum doktorum doğum kontrol hapı vermişti... evlendikten 1 yıl sonra bıraktım hamilelik için 1 ay sonra hamile kaldım 8 yıl kullandım ilaç ... başka birşey yapmadı kilo alma demişti zaten normalde çok zayıf biriydim. spor hocasıyım ben spor yaparsan hormonların daha hızlı düzenli oluyor ben onun etkisi olduğunu düşünüyorum

Hmm anladm canm Allah hayirli saglikli evlatlar versin bende dun hamile oldugumu ogrendim aradan 2 saat gecmeden dusuk yaptm kimyasal gebelikmis embriyo rahime tutunamadan adetle birlikte disariya cikti malesef gebeligm sonlandi

merhaba kızlar bende 2 yıllık evliyim bir yıldır korunmuyoruz bende inozitol folic kullandım ama 4 aydır fayda etmedi dün doktorum puregon iğnesi verdi n son çatlatma iğnesi olacam bakalım sonuç ne olacak hep aklımdan çıkmıyor inşallah dualarınızda bizide unutmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…