Çok teşekkür ederimUmarım her şey gönlünüzce olur. Kalbinizdeki sorun nasıl fark edildi. Rutin kontrol mü yoksa bir şikayetiniz mi vardı
Çok geçmiş olsun, umarım sağlıklı çocuklarınız ve sağlıklı bir ömrünüz olur. Benim de bir hastalığım var ama ne olduğunu bulamıyoruz kalbimle ilgili olduğunu düşünüyorum. Bakıldı ve bir şey çıkmadı. 7 haftalık düşük yaptım. Su an tamamen her şeyi oluruna bırakmış vaziyetteyim konunuzu görünce tekrar mi gitsem kalp doktoruna diye düşündüm o yüzden sordum. Güzel haberlerinizi alırız inşallah buradaÇok teşekkür ederimgenc oldugum icin kalbimde bir rahatsizlik olmasini hic tahmin etmemistim acikcasi rutin kontrol degildi.
Nabizllarim 130 140 larda atiyordu ve cok cabuk yoruluyordum yokuş ve merdiven cikamaz olmustum. İlk kontrolde zaten hersey ortaya cikti. Kapaklarim ciddi darliktaymis artik , zaten sinsi ilerleyen biseymis son raddeye gelmeden fark edilmiyormus pek.
Size de cok gecmis olsun, güzel dualariniz icin de tekrar cok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun, umarım sağlıklı çocuklarınız ve sağlıklı bir ömrünüz olur. Benim de bir hastalığım var ama ne olduğunu bulamıyoruz kalbimle ilgili olduğunu düşünüyorum. Bakıldı ve bir şey çıkmadı. 7 haftalık düşük yaptım. Su an tamamen her şeyi oluruna bırakmış vaziyetteyim konunuzu görünce tekrar mi gitsem kalp doktoruna diye düşündüm o yüzden sordum. Güzel haberlerinizi alırız inşallah burada
Sol kaburgamın altında sürekli devam eden bir ağrı var. Özellikle yatarken. Nefes almamı bile zor hale getiriyor bazen. 2 senedir aynı şikayet devam ediyorum. Endoskopi yapıldı, tüm karın ultrason çekildi, kalbime de bakıldı geçen sene ama her şey normal. Hiçbir sorun görünmüyorSize de cok gecmis olsun, güzel dualariniz icin de tekrar cok teşekkür ederimrahatsizliklarınız neler? Sikayetleriniz? Bu surecte biraz bilgi edindim bekki ufak da olsa yardimci olabilirim sikayetlerinizi paylasirsaniz. Benim annemde merdiven cikamiyor yoruluyor vs , kalp doktoruna gitti ultrason olarak bakmamis direk tansiyon vs demis gondermis. Doktor cok onemli lütfen ihmal etmeyin ben ilk teshisim konulduğunda doktor cok panik sekilde, sakin gebe kalma doguramazsin hayati riskin var vs demisti hemen acil balon tedavisi yapicaz ondan sonra gebelik demisti. Lutfen tedavi olmadan gebe kalmayin eger bir sorun varsa
Benim kalbim de agriyordu bu arada yazmayi unutmusum, hissediyordum kalbimde sorun oldugunu. tedavi olmama ragmen hala ara ara agriyor. Ama eger agrilariniz israrciysa mutlaka baska doktora da gidin… 5 6 ayri doktora gorundum, kimisi hala hamile kalamazsin bunyen kaldirmz diyor kimisi normal dogum bile yaparsin o kadar kotu degil diyor. Kimisi allah bilir diyor vs vs… herseyi goze alip anne olmak istedifime karar verdim ve tedavime basladim. Velhasıl kelam, bir doktora itibar etmemenizi öneririmSol kaburgamın altında sürekli devam eden bir ağrı var. Özellikle yatarken. Nefes almamı bile zor hale getiriyor bazen. 2 senedir aynı şikayet devam ediyorum. Endoskopi yapıldı, tüm karın ultrason çekildi, kalbime de bakıldı geçen sene ama her şey normal. Hiçbir sorun görünmüyor
Evet doğru söylüyorsunuz her hastalık için ikinci bir uzman fikri alın diyorlar. Umarım tedaviniz güzel ilerler. Hiç korkmayın, tıbbın su an ki olanakları inanılmaz bir noktada. Her şeyin bir çaresi çözüm yolu mutlaka var. İnşallah sağlıcakla alırsınız bebişinizi kucaginiza. Aşılamadan ziyade tüp bebek sizin için daha iyi olmaz mı. Daha hızlı ilerlerBenim kalbim de agriyordu bu arada yazmayi unutmusum, hissediyordum kalbimde sorun oldugunu. tedavi olmama ragmen hala ara ara agriyor. Ama eger agrilariniz israrciysa mutlaka baska doktora da gidin… 5 6 ayri doktora gorundum, kimisi hala hamile kalamazsin bunyen kaldirmz diyor kimisi normal dogum bile yaparsin o kadar kotu degil diyor. Kimisi allah bilir diyor vs vs… herseyi goze alip anne olmak istedifime karar verdim ve tedavime basladim. Velhasıl kelam, bir doktora itibar etmemenizi öneririm
Haklısınız fakat biz bir seneden fazla korunduk, 2 3 ay yumurtlama kitleriyle denedim ve olmayinca zaten doktora gitmeye karar verdim. Dogal yoldan olmasi temennim, tup bebek psikolojisi de zorEvet doğru söylüyorsunuz her hastalık için ikinci bir uzman fikri alın diyorlar. Umarım tedaviniz güzel ilerler. Hiç korkmayın, tıbbın su an ki olanakları inanılmaz bir noktada. Her şeyin bir çaresi çözüm yolu mutlaka var. İnşallah sağlıcakla alırsınız bebişinizi kucaginiza. Aşılamadan ziyade tüp bebek sizin için daha iyi olmaz mı. Daha hızlı
Evet doğru söylüyorsunuz her hastalık için ikinci bir uzman fikri alın diyorlar. Umarım tedaviniz güzel ilerler. Hiç korkmayın, tıbbın su an ki olanakları inanılmaz bir noktada. Her şeyin bir çaresi çözüm yolu mutlaka var. İnşallah sağlıcakla alırsınız bebişinizi kucaginiza. Aşılamadan ziyade tüp bebek sizin için daha iyi olmaz mı. Daha hızlı ilerler
Amin inşallah güzel haberlerinizi bekliyorum mutlaka. Burda beraber kutlama yaparızHaklısınız fakat biz bir seneden fazla korunduk, 2 3 ay yumurtlama kitleriyle denedim ve olmayinca zaten doktora gitmeye karar verdim. Dogal yoldan olmasi temennim, tup bebek psikolojisi de zor
Doktorum iki uc kere klomen iki uc kere asilama deneriz olmazsa tup diyor zaten. Bende cok beklemeyecegim tedaviler sonuc vermezse tüpe kaliyoruz mecburrabbim bu duyguyu isteyen kimsenin kucagini bos birakmasin. Saglikli bir insanin gebeligi gibi olmayacak cok zorlancaksin vs dediler ama tum kalbimle istiyorum rabbim size de nasip etsin en kisa zamanda.