• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pco'lu bayanlar..hormon tahlillerimi ne zaman yaptrmalym??

seda_elt

Nirvana
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2007
28
0
611
Bursa
Pco'lu bayanlar..Mrblar..:1hug:
Birçok bayann olduğu gibi 7 yıldır bu rahatszılığa sahibim we de alıştım
sanırım kaydirigubbakcemile3
Uzun bi tedavinn sonrasında bi süredr ilaç kullanımını bıraktım, az biraz sıkılmıştım artk
ama farkındayım tedavime geri dönmeliyim
uzun zaman önce en son gittiğim farklı bi dr yaptırmam gerekn hormon testleri olduğunu söyleyip bi kağıt wermişti ama ne zaman yani adetim kaçıncı günü yaptrmam gerektiğini unuttum:utangac:
ewli değilim buarada, herkesten istenn normal horman testleri, tüylenmem we adet düzensizliğim için olan hormon testleri yanii..
bilgisi olan benimle paylaşırsa pek bi makbule geçer canlarımm opuyorumnanaktan
hepinize bol huzurlu sağlıklı günler.. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

canım genelde adetin dördüncü günü isterler yani en azından benden hep öyle istemişlerdi eğer doktora sorma imkanın varsa sor yoksa dördüncü günü yaptır geçmiş olsun

regl olduğun sürece yaptırabilirsn ;) hormonların tavan yapıor çünkü :) benden ge doktorlarım regl iken 3. gün ile 5. gn arasında tahlil yaptırmamı istemişti en kötüsü de tahlil sonuçlarını beklemek oluordu umarm snnkide öle 20 gn küsur fln sürmezz :D acil şifalar dilerim cnm ;)

ben de durup durup kan alınması üzere kendimi deldirdiğim için alıştım.. :roflol: en uygunu 3. günü diyolar kaydirigubbakcemile4

Arkadaşlar çok teşekkürler bilgilendirme için yerimseniben
dediğiniz gibi regl olduğumun ilk günleri yaptırayım
Allah hepimize şifalar wersin, gerçi bu rahatsızlığın sonu yok, bizimle böle yaşadığımız sürece gidicek, yapcak bişii yok :teselli: yerimseniben

doktorumun söylediği : adetin herhangi bir günü yaptırılabiliniyor fakat adet süresi içerisinde sürekli hormonlarda değişiklikler gözlendiği için 3. gün yapılan tahliller daha net bilgi veriyor bizim için o nedenle 3. gün tahlilini yaptır demişti.
ama benim 3. günüm hafta sonuna geldiğinden dolayı 2.gün yaptırmak zorunda kaldım.

Back