Anladim canm ben yillardir bununla ugrasiyorum tup bebekle hamile kaldim kafaya takmamak gerekiyor bunu streste onemli cunku dusukle alakasi var mi bilmiyorum bende dusuk yaptim ama doktorum alakasi olmadigini soylediHormonlarımda yüksekmiş galiba kan testi de yaptı yani
Internette düşüğe neden olabilir yazıyo ama bilmiyorum klomen fayda etmedi miAnladim canm ben yillardir bununla ugrasiyorum tup bebekle hamile kaldim kafaya takmamak gerekiyor bunu streste onemli cunku dusukle alakasi var mi bilmiyorum bende dusuk yaptim ama doktorum alakasi olmadigini soyledi
Etmedi cunku benim ileri derece oldugu icinInternette düşüğe neden olabilir yazıyo ama bilmiyorum klomen fayda etmedi mi
Ileri derecede olduğunu nerden biliyosunuz doktor mu söyledi nasıl olunca ileri derecede oluyoEtmedi cunku benim ileri derece oldugu icin
Doktor soyledi sag yumurtaligimda cok soldaki ona nazaran daha az'mis inci gibi dizililermis :)Ileri derecede olduğunu nerden biliyosunuz doktor mu söyledi nasıl olunca ileri derecede oluyo
Benim önceki ultrason sonucumda 13 tane folukul yani beze izlendi yazıyo benimki ileri derece midir acabaDoktor soyledi sag yumurtaligimda cok soldaki ona nazaran daha az'mis inci gibi dizililermis :)
Bilemiyorum canm ne desem bos doktor bilebilir ancaBenim önceki ultrason sonucumda 13 tane folukul yani beze izlendi yazıyo benimki ileri derece midir acaba
Bakalım hayırlısıBilemiyorum canm ne desem bos doktor bilebilir anca
Aynen oyleBakalım hayırlısı