Pco

Erenyigit

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2015
5.050
4.167
173
Kızlar merhaba. Moralim bozuk çünkü bugün pco olduğumu öğrendim. Adetlerim 30 günde bir oluyodu ve 10 gün sürüyordu düzenliydi tüylenme yok kilo sorunu yok sivilcelenme cilt sorunu yok ilk defa bu ay adet olmadım kahve rengi leke geldi ve pco olduğumu öğrendim :( yani ilaç kullanmadan hamile kalamam ilaç kullanırsam aşılama olmadan hamile kalabilir miyim soğan kürü faydalıymış sanırım ama ne tür bi fayda bu hastalık geçer mi ömür boyu sürer mi ilerde kilo sorunu yaşar mıyım düşük riski varmış bunun için hamile kalınca müdahale ediyolar mı

Canım teşhisi nasıl koydu doktor ne yaptı sana. Bende bugğn doktordaydım vajinal ultrasonla baktı küçğk kistlerim varmış sağ yumurtalığımda pko yatkınlık var dedi gebe kalmana engel bir durum yok dedi . Ama bende cok tedirgin ve üzgünüm. Kistler ile ilgili bi ilaç vermedi folikasit ve iltihap için bi ilaç verdi o kadar

Ultrasonla mi muayene oldun ve hormonlarina bakildi mi?pco o kadarda korkulacak birsey degil pco olupta hamile kalamam die birsey de yok sadece biraz zorlaniyorsun tedaviyle hamile kalanda var kendiliginden hamile kalanda var pco lu olup...sogan kurune gelince bende denedim ama faydasini gormedim kilo almamaya dikkat edeceksin en buyuk dusmani kilo...

Hormonlarımda yüksekmiş galiba kan testi de yaptı yani
Anladim canm ben yillardir bununla ugrasiyorum tup bebekle hamile kaldim kafaya takmamak gerekiyor bunu streste onemli cunku dusukle alakasi var mi bilmiyorum bende dusuk yaptim ama doktorum alakasi olmadigini soyledi

Anladim canm ben yillardir bununla ugrasiyorum tup bebekle hamile kaldim kafaya takmamak gerekiyor bunu streste onemli cunku dusukle alakasi var mi bilmiyorum bende dusuk yaptim ama doktorum alakasi olmadigini soyledi
Internette düşüğe neden olabilir yazıyo ama bilmiyorum klomen fayda etmedi mi

Back