Y yardimedinn Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye Katılım 14 Mart 2025 Mesajlar 12 Emoji Skoru 1 Puanlar 1 14 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi yardimedinn #1 Kızlar yeni evliyim çocuk sahibi olmak istiyorum ama PCO sebebiyle bu imkansız görünüyor. Bu konuda bilgisi olan var mı
Kızlar yeni evliyim çocuk sahibi olmak istiyorum ama PCO sebebiyle bu imkansız görünüyor. Bu konuda bilgisi olan var mı
Siyahhh inci Nirvana Kayıtlı Üye Katılım 6 Mart 2024 Mesajlar 15.162 Emoji Skoru 32.908 Puanlar 528 14 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi yardimedinn #2 yardimedinn .!.: Kızlar yeni evliyim çocuk sahibi olmak istiyorum ama PCO sebebiyle bu imkansız görünüyor. Bu konuda bilgisi olan var mı Genişletmek için tıkla... İmkansız demeyelim de zor diyelim . Açılmış konular var sayfaya bi göz atın pco olmasına rağmen gebelik olanlar hikayelerini paylaşanlar
yardimedinn .!.: Kızlar yeni evliyim çocuk sahibi olmak istiyorum ama PCO sebebiyle bu imkansız görünüyor. Bu konuda bilgisi olan var mı Genişletmek için tıkla... İmkansız demeyelim de zor diyelim . Açılmış konular var sayfaya bi göz atın pco olmasına rağmen gebelik olanlar hikayelerini paylaşanlar
onbirmayis Canım oğlum,iyi ki beni seçtin 🩵 Kayıtlı Üye Katılım 30 Mart 2022 Mesajlar 7.808 Emoji Skoru 5.427 Puanlar 148 14 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi yardimedinn #3 yardimedinn .!.: Kızlar yeni evliyim çocuk sahibi olmak istiyorum ama PCO sebebiyle bu imkansız görünüyor. Bu konuda bilgisi olan var mı Genişletmek için tıkla... Kız kocan boşanmak istiyor,sen çocuk yapmak istiyorsun. Bence çocuğu imkansız kılan pco değil ama sen bilirsin.
yardimedinn .!.: Kızlar yeni evliyim çocuk sahibi olmak istiyorum ama PCO sebebiyle bu imkansız görünüyor. Bu konuda bilgisi olan var mı Genişletmek için tıkla... Kız kocan boşanmak istiyor,sen çocuk yapmak istiyorsun. Bence çocuğu imkansız kılan pco değil ama sen bilirsin.
Y yardimedinn Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye Katılım 14 Mart 2025 Mesajlar 12 Emoji Skoru 1 Puanlar 1 14 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi yardimedinn #4 onbirmayis .!.: Kız kocan boşanmak istiyor,sen çocuk yapmak istiyorsun. Bence çocuğu imkansız kılan pco değil ama sen bilirsin. Genişletmek için tıkla... Boşanmak istediğini söylüyor ama davranışları hiç öyle değil ki balım biraz sürünsün sonra pişman olur o. Belki de gerçekten psikolojik olarak boşluğa düşmüştür kolay değil doğup büyüdüğü ülkeyi bırakıp bambaşka yere gitmek..
onbirmayis .!.: Kız kocan boşanmak istiyor,sen çocuk yapmak istiyorsun. Bence çocuğu imkansız kılan pco değil ama sen bilirsin. Genişletmek için tıkla... Boşanmak istediğini söylüyor ama davranışları hiç öyle değil ki balım biraz sürünsün sonra pişman olur o. Belki de gerçekten psikolojik olarak boşluğa düşmüştür kolay değil doğup büyüdüğü ülkeyi bırakıp bambaşka yere gitmek..
Y yardimedinn Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye Katılım 14 Mart 2025 Mesajlar 12 Emoji Skoru 1 Puanlar 1 14 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi yardimedinn #5 Siyah Palto .!.: İmkansız demeyelim de zor diyelim . Açılmış konular var sayfaya bi göz atın pco olmasına rağmen gebelik olanlar hikayelerini paylaşanlar Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim
Siyah Palto .!.: İmkansız demeyelim de zor diyelim . Açılmış konular var sayfaya bi göz atın pco olmasına rağmen gebelik olanlar hikayelerini paylaşanlar Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim