- 11 Mayıs 2022
- 17
- 7
- 27
Merhabalar yeni üye oldum buraya sırf kendim gibi kadınlara ulaşıp destek bulabilmek için. 25 yaşındayım, 3 yıldır korunmasız ilişkiye rağmen çocuğumuz olmuyor. Birkez femara + çatlatma iğnesi kullandım olmadı. Acıbadem’e gittim klomen kullandım olmadı. Aynı yerde aşılama yapıldı olmadı. Şimdi üniversitenin üreme sağlığı bölümüne başladım. Bu arada ne eşimde sorun var nede bende. Bana bazen ultrason görüntün pcoya benziyor diyorlar ama kan değerlerin bütün değerlerin çok iyi pco tanısı konulamaz diyorlar. Bu süreç içerisinde ya ilaçlardan yada biraz salmışlıktan dolayı kilo aldım 92ye kadar çıktım şuan 82 kiloyum diyet sürecim devam ediyor. 5 gün femara ardından fostimon 75 verdiler 2 tane. Bugün 2.si olacak ve yarın tekrar gideceğim büyüdüyse yumurtalarım aşılama tarihi verecekler. Aynı durumda olan var mı tanı koyulamayıp çocuk sahibi olamayan. Yada şuan aşılama aşamasında olan? Burada tüm tetiklerim yapıldı hsg falan çekildi tüplerim de açık sebep ne anlamıyorum kilo bu kadar engel olabilir mi