Pco

Ya korkuyorum anlam veremiyorum yani her ilişki sonrası kanama oluyorum yumurtalığımda büyüme varmış. Anne baba olmayı çok istiyoruz ama hamile kalamıyorum
Ben evli değilim canım ilişkide ne olur ne biter bilemiyorum. Ama pcoslu olup da anne olan çok insan var. İnşallah doğal yollardan hamile olursun ama en kötü ihtimalle tüp bebek diye bir teknoloji var sakın canını sıkma Allah ol dedikten sonra olmayacak bir şey var mı? Kaderinde nasinde varsa inşallah sağlıcakla kucağına alırsın

Kalirsin Allahin izniyle... eczeneden inofolic combi folik.asit al. Sogan kurunu yap.bide ibrahim saracoglu hamile kalmayi kolaylastiran kur .kilolu isen kilo ver ben tedavisiz kaldim.ogluma su an 2 yasinda

İnşaAllah Allahım olmayan herkese nasip etsin zor gerçekten ya bekarken bende düşünmüyorum böyle şeyler ama evlenince insan hevesleniyor istiyor olsun diye.. Rabbim hayırlısını nasip etsin, düşünmemeye çalışıyorum

Kalirsin Allahin izniyle... eczeneden inofolic combi folik.asit al. Sogan kurunu yap.bide ibrahim saracoglu hamile kalmayi kolaylastiran kur .kilolu isen kilo ver ben tedavisiz kaldim.ogluma su an 2 yasinda

MaşaAllah Rabbim nazarlardan saklasın bizede nasip olur insallah bende bigun buraya hamileyim yazmak istiyorum. Inofolic combi nedir acaba bilgi verebilir misiniz biraz

Ben şuan olur mu olmaz mı ne zorluklarla karşılaşırım diye düşünüyorum ama tedbir alıp dua etmekten başka çaremiz yok Alan da O verende Mutlaka içine sinen güvendiğin bir doktora git,ben doğal olarak hacamat sülük de yaptırıyorum bana iyi geldi gibi

Evet aynen öyle :) gidiyorum zaten hiçbir sorum yok sadece yumurtaligim buyukmus onun icinde ilac var bi tane kullanirsan en az 10 kilo alirsin dedi o yuzden pek onermedi onu bilmiyorum ne olucak cuma gunu kontrolum var yine Rabbim hayirlisiyla bi kurtarsa beni bu dertten

Bencede kullanma zaten pcosun baş düşmanı kilo İnşallah hayırlı güzel haberler alırsın

MaşaAllah Rabbim nazarlardan saklasın bizede nasip olur insallah bende bigun buraya hamileyim yazmak istiyorum. Inofolic combi nedir acaba bilgi verebilir misiniz biraz

Dilerim rabbim tez zamanda verir canim folik asit aslinda ama adet duzenleyici hamile kalmaya yardimci.olarak pko hadtalsrina veriliyor canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…