Gebeliğe Hazırlık Pco

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

tucess

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2012
238
45
98
Merhaba.. arkadaşlar yumurta kalitesini artırmak için neler yapıyorsunuz acaba?bende pco var 1 aşılama negatif 1 tüp bebek kimyasal gebelik. Tüp bebkte yumurta kalietem çok iyi çıkmamıştı. Orta kalite transfer edilmişti.

Merhaba bende de pcos var biz daha sadece bir ay denedik olmadı klomen kullandım bide catmala iğnesi sonuç olumsuz bu ay tekrar deneyecegim. Folik asit iyi geliyomus bide balık yağı kullanacağım, başka ne yapılır bende bilmiyorum. Sakıncası yoksa bir şey sorucam çok merak ediyorum tüp bebek maliyeti ne oluyor ne kadar harcadığınız. Umarım tez zamanda hamilelik haberini verirsin sevgiler

Pcoyum inofolicle hamile kaldim cnm daha once klomen seker hapi kullanmistim olmamisti

Canım bende pco yok ama burdan okuduğum kadarıyla pcolular soğan kürü ve ardından bal çörekötü tarçın kürüyle hamile kalmışlar bi araştır istersen

Bn bezmialemde yaptırmıştım ilaçlarla 7.500 tutmuştu..

Canım bende pco yok ama burdan okuduğum kadarıyla pcolular soğan kürü ve ardından bal çörekötü tarçın kürüyle hamile kalmışlar bi araştır istersen
Soğan kürünü önceden adetim düzelsn diye denedim ama sogutup içmiştim belki ondan işe yaramadı.. bal çörek otu tarcında.. kimyasal gebelikten hemn sonra denedm kanama yapınca bıraktım.. ama şimdi tekrar çok yememek kaydıyla başladım.. miyositol folik asit kullamıyorum.. 3 -4 ay Q10,larginine, selenium kullandm ama sonuç değişmeynce bıraktım.. omega3 depa dha karşımı bir
Gıda takviyesi kullanıyorum. Gecen baharda hayıt otu kullandım. Adetimi düzenledi ama hamile kLmaya yardımcı olmadı..

Saracoğlu 'nun soğan kürüne çok inanıyorum. Bence denemekten zarar gelmez.

Eşiniz kontrolden geçtimi peki belki onla ilgili bi problem vardır

hayit tohumunu duydunuz mu arastirdiniz mi?Rabbim saglikli evlatlar versin

kilonuz ne durumda? ağır pkos lu soruyor :)

Eşiniz kontrolden geçtimi peki belki onla ilgili bi problem vardır
Evet geçti ürolog sorun yok dedi..
hayit tohumunu duydunuz mu arastirdiniz mi?Rabbim saglikli evlatlar versin
Evet araştırdım hatta düzenli içtim çayını adetimi cok güzel düzenledi.. ama bebek olmadı.. çok şeyi denedim açıkçası aralıklarla.. kısmette yokmuş demekki diyip bir ara herşeyi bıraktım sadece vitamin alıyordum.. şimdi tekrar başlıyorum

kilonuz ne durumda? ağır pkos lu soruyor :)
Valla şaşırılck durum zayıfım kilo problemim olmadı.. tabi hormonol ilaç aldgm vakitler 2 Fln kilo aldım. Düzenli spor yapmaya çalışıyorum..ama tüylenme var brz ve bu aralar sivilce çıkmaya başladı. Doğum kontrol hapı içtgm vakit bebek gibiydi cildim ..

kendimi anlatayım o halde :) regl görmeye başladığımdan beri düzensiz adetlerim.. oldukça zayıftım sonra stres sıkıntı geç adet görme kilo aldırdı ve 70 e kadar dayandım..evlendim ilk sekiz ay olmadı çocuk..soğan kürü denedim o ay hamile kaldım düşük oldu maalesef..korunmadık ve tekrar gebe kaldım oda düşük oldu..doktor 3 ay korunun dedi..o üç ayda 8 kilo verdim abur cubur pirinç patates şeker vs tmamen hayatımdan çıkardım sağlıklı beslenip spora başladım..bol su ve yürüyüş..korunmayı bıraktığım ay gebe kaldım..doktor tebrik etti :) şuan çok şükür 9 aylık kızım var

Allah bağışlasın:) benim kilom yok ama öyle çok sağlılı besleniyorum diyemem..spor düzenli yapıyordum ama ara ara fire veriyorum Kısmet bakalım inş benimde tüp bebksiz olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…