pco ya ilaçla çözüm

merhabalar.ben de yazz kullanıyorum.doktorum insülin direnci nedeniyle glukofen verdi.yazz ve glukofeni birarada kullanmam doğru mu değil mi acaba?ben ikisini bir kullanmaya korkuyorum açıkçası:18:

ilaçları bir arada kullanabilirsiniz zararı yok. iki ilaç farklı mekanizmalarla size yardımcı olacak. sevgiler.

merhabalar.ben de yazz kullanıyorum.doktorum insülin direnci nedeniyle glukofen verdi.yazz ve glukofeni birarada kullanmam doğru mu değil mi acaba?ben ikisini bir kullanmaya korkuyorum açıkçası:18:

19 ağustos 2013 de doktora çocğm olmuyo şikayetyle gttm ve pko lu oldğumu öğrendm inofolic verdi 3 ay kullancakmışım. zayflamam gerektiğinin söyledi. boyum 1,56 kilom 60 şuan zayflamaya çalşıyorm.adetlerimde 3-5-10 günlük gecikmeler olur ama her ay mutlaka adet olurum.ben çok korkuyorum çocuğum olmz diye lütfen bna bi akıl verin.ne yapmalıyım

merhaba pko tanısı konulmuş ise ve doktorunuz zayıflamınızı önerdi ise önce bu yoldan gidiniz ama bu arada eşinizin sperm testleri sizin diğer testlerinizin de yapılması gerekir, tüp bebk uzmanları bu konuda daha aydınlatıcı olacaktır. sevgiler.

cvp verdiğiniz için teşekkürler.doktorumda yazdığınız testleri yaptırmamı söyledi. ben biraz dha beklemek istiyorum doğrumu yapıyorm bilmiyorum henüz 24 yaşındayım ilerde ne gibi problemlerle karşılşrm bilmiyorum infolici kullnmya devm ediceğim ve zyflıcm yine hamile klamzsm söyledğnz tesleri yapıcm.

Canım inşallah pcoyu yenmişsindir Allah şifa versin tüm bebek isteyen hastalara en kısa zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…