pco ve sperm azligi

kelebek19

kelebekler sonsuza uçar..
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2014
5.898
10.870
Hocam meraba daha öncede yazmıştım size bnde polikistikover var 1 buçuk yıllık evliyim ve 5 kez klomen kullandım ama gebelik hala yok son 3 aydr adetlerin daha düzenli ancak ilk 3 gün çok çok az oluyorum normalde 3 4 bnde biterdi .ve gecen ay eşim test verdi sperm sayisi ml de 18 milyon morfoloji sanırım bakılmamıştır anlaymadk testi hareket de %10 doktorum bir vücudun dinlensin diye cyglo progniva verdi ve dun adet oldum eşim prookseed plus kullanmaya başladı tedaviye nasıl dvm etmeliyiz aşılama yada tupbebege gecmelimiyiz yoksa Bşka bir yöntem varmı cvb yazarsanız çok sevinirim .

Merhabalar : 1.5 yıllık evlılık, 5 kez ılaclar ıle yumurtlatma tedavıleri yapılmıs olması nedenı ıle tüp bebek sızın için dogru yol olucaktır. Embrıo kalıtesını %80 oranda yumurta ,%20 oranda sperm kalıtesı belırler. Dolayısı ıle sperm secımı onemlıdır. Tüp bebekte uygulanan ımsı metodu ile 8000-9000 büyütme ıle mıkroskopık olarak sperm secımı yapılabılmekte.. Ayrıca Mikro-chip metodu ıle sperm sayı ve kalıtesı cok düşük numunelerde morfolojık ve genetık bakımından en iyi durumda olan spermlerı ayırarak secmeye imkan yakalamaktayız.
Daha fazla bılgı ve sorularınız ıcın 0533 580 14 81 nolu telefondan bızımle temas kurabılırsınız. Bol sans dılerım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…