gecenki kullanmamda bir kac gun icinde hastalanmistim. ama bu sefer oyle olmadi. korkudan gebelik testide yapamadim negatif cikar falanArkadaslar bu sogan kuru bitince hemen hasta olunuyor mu?
Naptin canim sonuclar ne cikti bizede haber ver mutlaka. insallah guzel haberlerini getirirsinMerhaba. .ben de ayni durumdayim..sogan kurunu uyguladim adetim 2 gun gecikti..bugun gidip kan verdim..yarin belli olacak. .hayirlisi..
Bebegim benim sıkıntı orda zatiCnim biliyorum negatif gelme durumlarini cok kotu ama adetin geceli bi hafta yada 10 gun olduysa test yap bence
bekliyoruz bakalım :)Anladim canim buraz daha bekle istersen
Henuz sonucu almadim..dr mail atacak merakla bekliyorum..ama butun belirtiler yok oldu.ne goguste hassasiyet ne kasiklarda agri..gitti..bende pco yok testlerim de normaldi..sogan kürü uygulamasa miydim diyorumNaptin canim sonuclar ne cikti bizede haber ver mutlaka. insallah guzel haberlerini getirirsin
AA aynı gün bitmiş Canımm :) 2sinse başladım 17sinde bitti kür hala tık Yok bende deBenim 17sinde bitti kuzum. hala tik yoko degil bi belirtide yok. bu arada test yapmadim. goguslerde hassasiyet falanda olmayinca icime sinmedi sanki sonuc onceden belli dedim yapmadim :)
bende hhiiiiiiiççç bişey yok valla :) ara ara kadık yada karın tam çözemediğim bi yerimde ağrı oluyo amaAA aynı gün bitmiş Canımm :) 2sinse başladım 17sinde bitti kür hala tık Yok bende degöğüslerde hassasiyet var benim, bide eskiye göre daha çok uyuma isteği falan var. Test negatif çıktı ama bilmiyorum ne yapsam ki
Ay canım aynen arada karnımda kasığımda kısa bi ağrı oluyor geçiyor, benim göğüslerimde sertlik ve acıma var tek fark :) ben pazartesi bide dün test yaptım negatif. Daha erken mi acaba bilemedim ne yapsak ki :))bende hhiiiiiiiççç bişey yok valla :) ara ara kadık yada karın tam çözemediğim bi yerimde ağrı oluyo amabaşla bişey yok. göğüslerimde resmen boş gibi yumuşacık normalde serttir benim ve hiç hassasiyet yok. bugün yapcaktım sabah test bi teste baktım bi kendime bi teste bi kendime derken koşa koşa tuvalete gittim testi yapmadım yarın yapabilirim.
valla hiç bi fikrim yok ama gittim test aldım. dayanamadım bide mamakaşığı ile saklama kutusunuda aldımAy canım aynen arada karnımda kasığımda kısa bi ağrı oluyor geçiyor, benim göğüslerimde sertlik ve acıma var tek fark :) ben pazartesi bide dün test yaptım negatif. Daha erken mi acaba bilemedim ne yapsak ki :))
Ay alemsin canım güldürdün beni devalla hiç bi fikrim yok ama gittim test aldım. dayanamadım bide mamakaşığı ile saklama kutusunuda aldımay biraz daha olmazsa benimki ben artık olmayan çocuğuma çeyizede başlıycam galiba
yaptım ve negatifAy alemsin canım güldürdün beni dekız hadi yapsana test ben bile merak ettim
Hadi yaa Benimde aynı.. eğer hastalanmazsam haftaya yine yapcam yine negatifse doktor yolları gözüküyor bana :) senin ne kadar oldu evleneli canımyaptım ve negatifbekliycez mecbur adet olmayı
Dr yazmamis bhcg yapilmamis..1hafta geciksin o zaman yapariz demisHayirli haberlerin gelir ins canim:)
Bir bucuk sene oldu canim. aslinda hemen istememistim cocuk ama pko olunca gec olur cs dedi doktorar korunmayi biraktim 5 ay kadardir.Hadi yaa Benimde aynı.. eğer hastalanmazsam haftaya yine yapcam yine negatifse doktor yolları gözüküyor bana :) senin ne kadar oldu evleneli canım
Hayırlısı olsun inşallah Canımm tez zamanda bebiş haberleri ver bizeBir bucuk sene oldu canim. aslinda hemen istememistim cocuk ama pko olunca gec olur cs dedi doktorar korunmayi biraktim 5 ay kadardir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?