PCO ve soğan kürü kızlar bi bakınn

Arkadaslar bu sogan kuru bitince hemen hasta olunuyor mu?

Arkadaslar bu sogan kuru bitince hemen hasta olunuyor mu?
gecenki kullanmamda bir kac gun icinde hastalanmistim. ama bu sefer oyle olmadi. korkudan gebelik testide yapamadim negatif cikar falan biktim cunku negatiften falan... bide ne goguslerde hassasiyet nede baska bisey yok. o yuzden vazgectim

Cnim biliyorum negatif gelme durumlarini cok kotu ama adetin geceli bi hafta yada 10 gun olduysa test yap bence

Cnim biliyorum negatif gelme durumlarini cok kotu ama adetin geceli bi hafta yada 10 gun olduysa test yap bence
Bebegim benim sıkıntı orda zati tipik pkoluyum ben adet duzensiz vs. bilmiyorum ki gecti mi gecmedi mi ama normalde bugun 29 gun oldu sat tarihim 23.10du sogan kuru kullaninca 29 gunde olurum demistim. tabi bilemiyorum

Naptin canim sonuclar ne cikti bizede haber ver mutlaka. insallah guzel haberlerini getirirsin
Henuz sonucu almadim..dr mail atacak merakla bekliyorum..ama butun belirtiler yok oldu.ne goguste hassasiyet ne kasiklarda agri..gitti..bende pco yok testlerim de normaldi..sogan kürü uygulamasa miydim diyoruminşallah gebelikten kaynaklanan gecikmedir bu..

Benim 17sinde bitti kuzum. hala tik yok o degil bi belirtide yok. bu arada test yapmadim. goguslerde hassasiyet falanda olmayinca icime sinmedi sanki sonuc onceden belli dedim yapmadim :)
AA aynı gün bitmiş Canımm :) 2sinse başladım 17sinde bitti kür hala tık Yok bende de göğüslerde hassasiyet var benim, bide eskiye göre daha çok uyuma isteği falan var. Test negatif çıktı ama bilmiyorum ne yapsam ki

bende hhiiiiiiiççç bişey yok valla :) ara ara kadık yada karın tam çözemediğim bi yerimde ağrı oluyo ama başla bişey yok. göğüslerimde resmen boş gibi yumuşacık normalde serttir benim ve hiç hassasiyet yok. bugün yapcaktım sabah test bi teste baktım bi kendime bi teste bi kendime derken koşa koşa tuvalete gittim testi yapmadım yarın yapabilirim.

Ay canım aynen arada karnımda kasığımda kısa bi ağrı oluyor geçiyor, benim göğüslerimde sertlik ve acıma var tek fark :) ben pazartesi bide dün test yaptım negatif. Daha erken mi acaba bilemedim ne yapsak ki :))

valla hiç bi fikrim yok ama gittim test aldım. dayanamadım bide mamakaşığı ile saklama kutusunuda aldım ay biraz daha olmazsa benimki ben artık olmayan çocuğuma çeyizede başlıycam galiba

valla hiç bi fikrim yok ama gittim test aldım. dayanamadım bide mamakaşığı ile saklama kutusunuda aldım ay biraz daha olmazsa benimki ben artık olmayan çocuğuma çeyizede başlıycam galiba
Ay alemsin canım güldürdün beni de kız hadi yapsana test ben bile merak ettim

Hayirli haberlerin gelir ins canim:)
Dr yazmamis bhcg yapilmamis..1hafta geciksin o zaman yapariz demisneyseki demir folik asit b12 duzeyime bakilmis onlar normal..ayin 27sinde bir hafta gecikmis olacak yani saliya kaldi umutlar..zaten bence bu sogan kurunden dolayi gecikti..biseyok gibi hissediyorum

Hadi yaa Benimde aynı.. eğer hastalanmazsam haftaya yine yapcam yine negatifse doktor yolları gözüküyor bana :) senin ne kadar oldu evleneli canım
Bir bucuk sene oldu canim. aslinda hemen istememistim cocuk ama pko olunca gec olur cs dedi doktorar korunmayi biraktim 5 ay kadardir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…