Peki kuzum asıl merak ettiğim soğan kürünü bıraktıktan sonra adet oldun mu olmadın mı. Benim bugün son gün soğan kürü daha hiç belirti YokBen soğan suyunu içtim bıraktım bir ay sonra 2,5 haftalık hamile olduğumu öğrendim. Arkadaşım hamilelik şüphem varsa soğan suyunu bırak test yap çünkü bebeğini dusurursun
Bende pco için içiyorum canım soğan kürünü. Tamam kuzum sağol ona da bakayım, merakla bekliyorum bakalım adet olacak mıyım diyeDogan kurunu yaptim o iltihap myom ve kist icin. Ben incir havuc kuruyle hamile kaldim. Eger adet olursan insallah hamilesindir. İncir havuc kurunu yapmani oneririm prolaktin hormonun yuksek degilse. İncir havuc kuru pcolular icin zaten . Topiclerde var. Yada düşünürsen saracoglunun videosu da arat . Seda sayanin programinda anlatiyordu oyle bir video var
Adet olursanda hiç uzulme yapman iyi olmus . Rahim temizleniyor. Temiz rahim de bebek buyuyecek ve bebegin iyi tutunmasini sagliyor. İncir havuc kuru yapinca ovulasyon testide yap istersen ben yumurtladigim gun bide ertesi gun ictim bıraktim kürüBende pco için içiyorum canım soğan kürünü. Tamam kuzum sağol ona da bakayım, merakla bekliyorum bakalım adet olacak mıyım diye
Soğan içerken hamile kalmış olsam canım, şimdi adet görmem dimi. Bu konuda kafam karışık kusura bakma çok sordum amaAdet olursanda hiç uzulme yapman iyi olmus . Rahim temizleniyor. Temiz rahim de bebek buyuyecek ve bebegin iyi tutunmasini sagliyor. İncir havuc kuru yapinca ovulasyon testide yap istersen ben yumurtladigim gun bide ertesi gun ictim bıraktim kürü
Hayir . Bittimi kürün. Kür yaparken ovulasyon testide yapki devam etme. Ne olur ne olmazSoğan içerken hamile kalmış olsam canım, şimdi adet görmem dimi. Bu konuda kafam karışık kusura bakma çok sordum ama
Canım bende de pco var en son martta adet gördüm eylül gibi hamile kaldım. Soğan suyundan sonra adet gormeden hamile kaldımPeki kuzum asıl merak ettiğim soğan kürünü bıraktıktan sonra adet oldun mu olmadın mı. Benim bugün son gün soğan kürü daha hiç belirti Yok
Folik asit tablet icerken ve sogan kurunu de yaptimArkadaslar brn suan inofolic kullanıyorum sogan kurunu icsem ayni anda bi sakincasi olut mu ki
Aaa benim de öyle olmasınnnn heyecanlandım bak şimdi aynı senin gibi çünkü :)Canım bende de pco var en son martta adet gördüm eylül gibi hamile kaldım. Soğan suyundan sonra adet gormeden hamile kaldım
Hamile kalmak için mi ? AnlamadımAyy cok guzel Rabbim kucaginiza almayi da nasip etsin.Sogan kurunu adet bittikten 7 gun sonra baslayin deniliyor ya sonrada olmadan 10 gun once ama zaten arada bnim 2 gun mu ne boslugum oluyor az değil mi bu sure?
İnşallah bakalım canım daha test yapmadım ama hayırlısı heyecanlandım öyle biHamile kalmak için mi ? Anlamadım
Ben en son adetimi 1 Haziran'da olmuştum canım. O yüzden rastgele başladım küre. 15gün kullandım bitti. Henüz adet olmadım ama, olursam eğer adet başlangiç tarihimi bi yere not edeceğim onun üzerine 28gün koyucam. Böylelikle ikinci adet tarihim de belli olucak. Ondan 10gün öncesinde başlıycaktım küre canımYa da siz nasil kullandiniz sogan suyunu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?