PCO ve soğan kürü kızlar bi bakınn

sevdakusu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2015
194
79
98
32
Selam arkadaşlar, ergenlikten beri pco problemi var bende. 24 yaşındayım şuan, 3buçuk ay oldu evleneli. Benim adetler aşırı düzensiz en son 6ay önce oldu düşününo_O bebiş de istiyoruz. Bende soğan kürüne başlamaya karar verdim. Çünkü bekarken de kullandığım zaman adet görüyordum. Neyse 14gün içtim yarın son gün. Tamamladım sayılır yani 15günü. Önceden bu zamanlar adetim başlamış veya belirtiler başlamış oluyordu. Şimdi hiç bişey Yok.. Anlamadım ki kızlar hamile kalmış olabilir miyim. Çok uzun yazdım kızlar kusura bakmayın, ama şunu merak ediyorum soğan kullanırken hamile kalan oldu mu? Eğer olduysa adet gördü mü ilk seferde? Kafam çok karışık :işsiz:

Ben soğan suyunu içtim bıraktım bir ay sonra 2,5 haftalık hamile olduğumu öğrendim. Arkadaşım hamilelik şüphem varsa soğan suyunu bırak test yap çünkü bebeğini dusurursun

Ben soğan suyunu içtim bıraktım bir ay sonra 2,5 haftalık hamile olduğumu öğrendim. Arkadaşım hamilelik şüphem varsa soğan suyunu bırak test yap çünkü bebeğini dusurursun
Peki kuzum asıl merak ettiğim soğan kürünü bıraktıktan sonra adet oldun mu olmadın mı. Benim bugün son gün soğan kürü daha hiç belirti Yok

Dogan kurunu yaptim o iltihap myom ve kist icin. Ben incir havuc kuruyle hamile kaldim. Eger adet olursan insallah hamilesindir. İncir havuc kurunu yapmani oneririm prolaktin hormonun yuksek degilse. İncir havuc kuru pcolular icin zaten . Topiclerde var. Yada düşünürsen saracoglunun videosu da arat . Seda sayanin programinda anlatiyordu oyle bir video var

Dogan kurunu yaptim o iltihap myom ve kist icin. Ben incir havuc kuruyle hamile kaldim. Eger adet olursan insallah hamilesindir. İncir havuc kurunu yapmani oneririm prolaktin hormonun yuksek degilse. İncir havuc kuru pcolular icin zaten . Topiclerde var. Yada düşünürsen saracoglunun videosu da arat . Seda sayanin programinda anlatiyordu oyle bir video var
Bende pco için içiyorum canım soğan kürünü. Tamam kuzum sağol ona da bakayım, merakla bekliyorum bakalım adet olacak mıyım diye

Bende pco için içiyorum canım soğan kürünü. Tamam kuzum sağol ona da bakayım, merakla bekliyorum bakalım adet olacak mıyım diye
Adet olursanda hiç uzulme yapman iyi olmus . Rahim temizleniyor. Temiz rahim de bebek buyuyecek ve bebegin iyi tutunmasini sagliyor. İncir havuc kuru yapinca ovulasyon testide yap istersen ben yumurtladigim gun bide ertesi gun ictim bıraktim kürü

Adet olursanda hiç uzulme yapman iyi olmus . Rahim temizleniyor. Temiz rahim de bebek buyuyecek ve bebegin iyi tutunmasini sagliyor. İncir havuc kuru yapinca ovulasyon testide yap istersen ben yumurtladigim gun bide ertesi gun ictim bıraktim kürü
Soğan içerken hamile kalmış olsam canım, şimdi adet görmem dimi. Bu konuda kafam karışık kusura bakma çok sordum ama o_O

Peki kuzum asıl merak ettiğim soğan kürünü bıraktıktan sonra adet oldun mu olmadın mı. Benim bugün son gün soğan kürü daha hiç belirti Yok
Canım bende de pco var en son martta adet gördüm eylül gibi hamile kaldım. Soğan suyundan sonra adet gormeden hamile kaldım

Arkadaslar brn suan inofolic kullanıyorum sogan kurunu icsem ayni anda bi sakincasi olut mu ki

Ben tozunu kullaniyorum sabah aksam 2 ser bardak adetim bitince sogan suyuna.baslayabilirim o zaman dimi

Ayy cok guzel Rabbim kucaginiza almayi da nasip etsin.Sogan kurunu adet bittikten 7 gun sonra baslayin deniliyor ya sonrada olmadan 10 gun once ama zaten arada bnim 2 gun mu ne boslugum oluyor az değil mi bu sure?

Hamile kalmak icin sogan kurunu yapacagim ama hani surekli yapip 14 gun yapmak varken adetin bitimi 7.gunu ve son 10 gunde yapin deniliyor ya arada zaten az bosluk oluyor ayri ayri yapmak gerekiyor mu

Ya da siz nasil kullandiniz sogan suyunu?
Ben en son adetimi 1 Haziran'da olmuştum canım. O yüzden rastgele başladım küre. 15gün kullandım bitti. Henüz adet olmadım ama, olursam eğer adet başlangiç tarihimi bi yere not edeceğim onun üzerine 28gün koyucam. Böylelikle ikinci adet tarihim de belli olucak. Ondan 10gün öncesinde başlıycaktım küre canım

Back