Kızlar merhaba bende pco var ve bir defa kendiliğinden hamile kaldım sonra gebeliği sonlandırdık kürtajdan sonraki adetimi de oldum arkadaşım ovülasyon testi önermişti hemen aldım adet biriminden 2 gün sonra başladım ama sanırım hep aynı çıkıyor Pco olduğu için ilk baktığımda farklı gibi geliyor sonra mı aynı oluyor anlamadım resim eklemeye çalışacağım Pco olup ovülasyon testi kullanan var mı aranızda nasıl bir yol izlediniz yumurtlama içinbirde ebeye gitmiştim cumartesi işe yarar mı bilmem deneme amaçlı kendince bir şeyler yaptı işe yarayacak mı bilmiyorum ..
Merhabalar max çizgisini de koyu gördüğün gün yumurtlama var demek koyu çıkan ve sonraki 2-3 günü değerlendir testi aldığjn siteye yaz dönüş yapmaları gerekiyor günlük çekip gönder kitleriniKızlar merhaba bende pco var ve bir defa kendiliğinden hamile kaldım sonra gebeliği sonlandırdık kürtajdan sonraki adetimi de oldum arkadaşım ovülasyon testi önermişti hemen aldım adet biriminden 2 gün sonra başladım ama sanırım hep aynı çıkıyor Pco olduğu için ilk baktığımda farklı gibi geliyor sonra mı aynı oluyor anlamadım resim eklemeye çalışacağım Pco olup ovülasyon testi kullanan var mı aranızda nasıl bir yol izlediniz yumurtlama içinbirde ebeye gitmiştim cumartesi işe yarar mı bilmem deneme amaçlı kendince bir şeyler yaptı işe yarayacak mı bilmiyorum ..
Maalesef pco da takip etmek çok zor ama illaki yumurtlamayı yakalarsınız umarım nasip olur..ben kaç ay yaptım bir defa yakaladım değerlendirdik fakat olmadı ..İnşAllah sizinki olurKızlar merhaba bende pco var ve bir defa kendiliğinden hamile kaldım sonra gebeliği sonlandırdık kürtajdan sonraki adetimi de oldum arkadaşım ovülasyon testi önermişti hemen aldım adet biriminden 2 gün sonra başladım ama sanırım hep aynı çıkıyor Pco olduğu için ilk baktığımda farklı gibi geliyor sonra mı aynı oluyor anlamadım resim eklemeye çalışacağım Pco olup ovülasyon testi kullanan var mı aranızda nasıl bir yol izlediniz yumurtlama içinbirde ebeye gitmiştim cumartesi işe yarar mı bilmem deneme amaçlı kendince bir şeyler yaptı işe yarayacak mı bilmiyorum ..
aynı gibi de geliyor ilk yaptığımda daha açık gibi sanıyorum sonra mı aynı oluyor bir türlü anlayamadım ben :/Maalesef pco da takip etmek çok zor ama illaki yumurtlamayı yakalarsınız umarım nasip olur..ben kaç ay yaptım bir defa yakaladım değerlendirdik fakat olmadı ..İnşAllah sizinki olur
Ty dan almıştım sayfaları var mı bilmiyorum kiMerhabalar max çizgisini de koyu gördüğün gün yumurtlama var demek koyu çıkan ve sonraki 2-3 günü değerlendir testi aldığjn siteye yaz dönüş yapmaları gerekiyor günlük çekip gönder kitlerini
Daha önce kendiliğinden mi oluştu gebelikaynı gibi de geliyor ilk yaptığımda daha açık gibi sanıyorum sonra mı aynı oluyor bir türlü anlayamadım ben :/
Evet :/Daha önce kendiliğinden mi oluştu gebelik
Yine olur inşallahEvet :/