PCO ve kan pıhtılaşması olup bebek isteyen arkadaşlar. .

ecrinnaz51

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2011
334
80
Mrb arkadaşlar bende pco ve kan pıhtılaşma sıkıntısı var tabi bu rahatsızlığım ilk bebeğimden sonra ortaya çıktı ve hamile kalmam sıkıntılı olmaya başladı son 2 yılda bi çok kimyasal ve bi tane de kalbi duran bebeğim gitti..tabi bugün benim doğum günüm daha iki gün önce sevindirici bi haber aldık tekrar derken malesef tekrar eden kimyasal oldu ve yine kimyasal düşük yaşadım... Bu arada bende öğrenir öğrenmez iğneye ve ilaçlara başladım işte bu yuzden zoruma gidiyor ya bende sıkıntı iğne yaptığım ilaç içtiğim halde de olmuyorsa ben ne yapacam artık bilemedim..
Benim sizden ricam benim gibi sıkıntısı olup hamile kalan arkadaşlar var mı varsa bana bilgi verebilir mi artık çok yoruldum.

Ne kadar acı ki bi geçmiş olsun diyen bile olmadı Rabbim kimseyi kimseye manevi anlamda da düşürmesin mecbur etmesin..

Ne kadar acı ki bi geçmiş olsun diyen bile olmadı Rabbim kimseyi kimseye manevi anlamda da düşürmesin mecbur etmesin..
canım gecmıs olsun cok uzuldum bende kan pıhtılasma konusunu ararken gordm senı. bende pco luyum ve bı dusuk bı kımyasal gebelık gecırdım doktorm kan pıhtılasması olabılr arastrma hastanesıne gt dedı ama daha gdemedım.rabbım hayrlı saglıklı evlatlar verr ınsallah herkese ve bıze

Canimsin cok tesekkurler ALLAH RAZI OLSUN kimseyi bizim sıkıntımıza düşürmesin ki bu derde düşmeyen düşenin halinden anlamıyor yazdigim yaziya bi suru kisi baktigi halde tepsikiz kalmış herkesin kendi vicdanı yapacak bisey yok ama tabiki
RABBİM İSTEYEN DİLEYEN HERKESE HAYIRLI SAĞLIKLI EVLAT NASİP EDER İNŞ.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…