- 19 Kasım 2014
- 3.221
- 2.960
- 133
- Konu Sahibi ayllllliiiin35
-
Bende varım kızlar. Ben ilaçsız adet bile olamiyorum
163-87,5
Ben tup bebek merkezinde cok iyi bi dr a gidiyorum. Bir bucuk senelik evliyim. Korunmadik hic hicte hamile kalmadım. Son iki aydir tedavideyim. Femara ile yumurtami buyutup çatlatma ignesiyle catlatiyoruz. Ama iki aydır gebelik olusmadi. Esimde sorun yok bende sadece pko var. Bu ucuncu ayim. Bugun gittim yumurta takibi icin sagda iki tane olusmus ama daha kucuk dedi perşembe yine gitcem. Femarayla anca buyuyor. Bu ayda olmazsa doktorum tup bebek diyor.
Ama bana bile kilo ver diyor
İnsülin direncine baktırdın mı? Eğer varsa metamorfin içeren bir ilaç kullanırsan daha kolay zayıflarsın. Biz pco luların zayıflaması biraz zor oluyor malesef.ALLAHIM ben bunca kiloyu nasıl vercemm
Canım bende de pcos var, önce 6 ay diane kullandım, kistler geçmedi sonra 3 ay soğan kürü yaptım fayda etmedi. Bu arada 10kilodan fazla verdim, aslanpençesi hayıt otu özü kullandım. Hiçbirinden fayda görmedim benimki biraz inatçı çıktı sanırım. Herbirinden fayda sağlayanlar var bu forumda ssnin içşn de hayırlısı olsunMerhaba pco lu arkadaşlarım. Soğan kürünü uyguladım ama bende pek işe yaramadı. Yaza son çare olarak tüp bebek düşünüyoruz. O zamana kadar adetimi düzene sokmak, hormonlarımı dengelemek ve dıştan hiç belli olmasada çok rahatsız olduğum göbek kısmındaki yağlanmadan kurtulmak istiyorum.
Adetini ve hormonlarını düzene sokup hayaline ulaşanlar nasıl yaptınız bunu?
İnsülin direncine baktırdın mı? Eğer varsa metamorfin içeren bir ilaç kullanırsan daha kolay zayıflarsın. Biz pco luların zayıflaması biraz zor oluyor malesef.
İnsülin direncine nasıl bakılıyor canım? Kan mı veriliyor? Aç mı tok mu gitmek gerekiyor?Bende de var malesefki insulin ddirenci bende glifor kullaniyorum ama Allah'a şükür kilom yok fazla
Benim açken bakildi kuzum. Evet kan veriyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?