Gebeliğe Hazırlık Pco ve hamileliğe hazırlık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ayllllliiiin35

her kışın ardı bahar...
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2014
3.221
2.960
133
Merhaba pco lu arkadaşlarım. Soğan kürünü uyguladım ama bende pek işe yaramadı. Yaza son çare olarak tüp bebek düşünüyoruz. O zamana kadar adetimi düzene sokmak, hormonlarımı dengelemek ve dıştan hiç belli olmasada çok rahatsız olduğum göbek kısmındaki yağlanmadan kurtulmak istiyorum.
Adetini ve hormonlarını düzene sokup hayaline ulaşanlar nasıl yaptınız bunu?
Soğan kürü
Hayıt suyu veya çayı
Hayıt hapı
Aslanpençesi çayı
İnofolic şase veya kombi
Bunları deneyenler tecrübelerinizi paylaşırmısınız?

Son düzenleme:

Ben tup bebek merkezinde cok iyi bi dr a gidiyorum. Bir bucuk senelik evliyim. Korunmadik hic hicte hamile kalmadım. Son iki aydir tedavideyim. Femara ile yumurtami buyutup çatlatma ignesiyle catlatiyoruz. Ama iki aydır gebelik olusmadi. Esimde sorun yok bende sadece pko var. Bu ucuncu ayim. Bugun gittim yumurta takibi icin sagda iki tane olusmus ama daha kucuk dedi perşembe yine gitcem. Femarayla anca buyuyor. Bu ayda olmazsa doktorum tup bebek diyor.

Ama bana bile kilo ver diyor

Ben tup bebek merkezinde cok iyi bi dr a gidiyorum. Bir bucuk senelik evliyim. Korunmadik hic hicte hamile kalmadım. Son iki aydir tedavideyim. Femara ile yumurtami buyutup çatlatma ignesiyle catlatiyoruz. Ama iki aydır gebelik olusmadi. Esimde sorun yok bende sadece pko var. Bu ucuncu ayim. Bugun gittim yumurta takibi icin sagda iki tane olusmus ama daha kucuk dedi perşembe yine gitcem. Femarayla anca buyuyor. Bu ayda olmazsa doktorum tup bebek diyor.

Ama bana bile kilo ver diyor

ALLAHIM ben bunca kiloyu nasıl vercemm

Hoşgeldiniz arkadaşlar bende 1.58 boyundayım ve malesef 57 kilo iken şuan 60 oldum ve kilo almamla birlikte adetimde 1.5 ay gecikti. Kilo gerçekten çok etkili ve vermekte hayli zor.
Ben bu ay inofolic şase kullanmaya başladım bitince combi olanı alcam inşallah ve bugün aslan pençesi çayına başladım. Hayıt otu çayı da aldım ama ikisini aynı anda kullanmak uygun olur mu ki?
Var mı kullanan?

Merhaba pco lu arkadaşlarım. Soğan kürünü uyguladım ama bende pek işe yaramadı. Yaza son çare olarak tüp bebek düşünüyoruz. O zamana kadar adetimi düzene sokmak, hormonlarımı dengelemek ve dıştan hiç belli olmasada çok rahatsız olduğum göbek kısmındaki yağlanmadan kurtulmak istiyorum.
Adetini ve hormonlarını düzene sokup hayaline ulaşanlar nasıl yaptınız bunu?
Canım bende de pcos var, önce 6 ay diane kullandım, kistler geçmedi sonra 3 ay soğan kürü yaptım fayda etmedi. Bu arada 10kilodan fazla verdim, aslanpençesi hayıt otu özü kullandım. Hiçbirinden fayda görmedim benimki biraz inatçı çıktı sanırım. Herbirinden fayda sağlayanlar var bu forumda ssnin içşn de hayırlısı olsun

Pco lular nerdesiniz şimdi ben gün içinde 1 fincan aslanpençesi 1 fincan da hayıt tohumu çayı içsem sakıncası olur mu sizce?

Benim açken bakildi kuzum. Evet kan veriyorsun.

insulin direncin kac cıktı? homa testi dimi? benim çılgın bir deger cikti da glifor a basladım iki gün önce..
ben de pkoyum.. klomen vs tarzi tedaviye baslamadım.. onceligim zayiflayip olmazsa o zaman baslamak .

Merhaba arkadaşlar. Bende de pco var malesef. Doktorum bana glucophage 850 bi hap verdi. Bununla adet olmaya çalışıcam. Inşallah olurum. Ilk ayim daha 2 hafta oldu başlayalı. Ama 3 kilo verdim şimdiden. Ki vermem gereken onlarca kilom var benim. Kuzenim bu ilaçla 1 ayda hamile kaldı. Inşallah bende görebilirim aynı etkiyi :KK51:

Back