pco ve bitkisel destek

strangellucky

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2007
409
3
39
Kızlar Merhaba
pco bölümünde bir arkadaşımızın yazdığı ve regli gecikmesini, düzensizliklerini yok ettiği söylenen bir tarif var elimde. Sizlerle paylaşmak istedim 3-4 orta boy soğanı kaynatıp suyunu içiyorsunuz isterseniz içine limon sıkabilirsiniz aç karna içiyorsunuz. bunun yanında enginar ve ısırgan suyuda içiyorsunuz. Bunu anlatan kişi uzun süredir regli olamama sıkıntısı yaşıyormuş ve bu kürü kullanmaya başladığından beri reglileri düzene girmiş, ayrıca soğan suyunun vücuttaki yağları vs atma etkisi de varmış ben dük akşam başladım bakalım, gerçi farlutalde kullanıyorum yani anlayamayacağım etkisini ama görücez....naniknanik

Son düzenleyen: Moderatör:
benim kocişimde aktarcıdan bi karışım almış korktum kullanmıyorum bu tür şeyler sizce doğrumudur benimde pco sorunum var ama ben düzenli şekilde adet görüyorum bide yumurtalık rezervimde azalma başlamış bunun içinde bildiğin bişi varsa paylaşırmısın tşkr

ilginç ve güzel ben zaten soğan suyu içiyorum sabahları zayıflamak için bir taşla iki kuş vurcaz yani

ya yumurtalık rezervi için birşey ben bilmiyorum ama bu siteye üye olup foruma girersen orada pcodan kurtulmak diye bir başlık var o başlıkta cimcime adlı arkadaş alternatif tıpla bayağı ilgileniyor onun yardımcı olabileceğini düşünüyorum.
Birde soğan suyuyla enginar ve ısırgan suyuda içiyormuş

ya geçenlerde burdan okudum bir arkadaşımız çörek otu ve ısırgan tohumu öneriyordu balla ama ben öğütemedim bir yandanda onu yapıyorum
eşimde keçiboynuzu tozunu balla yiyor:) ama bikaç gündür hastanelerde olduğum için bıraktım dün yeniden başladım. Ben bitkilerde şifa olduğuna inanıyorum çünkü ilaçların hammaddeside ztaen doğadan sağlanan bitkiler ama dikkatli olmak lazım biraz bilgilenmek lazım mesela maydanoz adet söktürür diyorlar ben maydanoz yemiyorum öle bilmeden bebiş falan olursa zarar gelmesin miniğe diye ne biliyim işte Allah yardım eder bize inşallah

strangelluky benim annemin evlendiğinde iki yıl çocugu olmamış soganları kabuguyla kaynatıp öyle tüketmiş soganı kabuguylamı kaynatacagız

vezikül soğanı kabuklarıyla kaynatıyorum tadının burukluğunu alsın diye içine biraz karanfil ve kabuk tarçın koyuyorum. Bu arada bu formülü öneren arkadaş şiddetle pko lular için ısırgan ve enginar suyunuda tavsiye ediyor. Isırgan ve enginar duyunu hergün yarım ay bardağı kadar içmek yeterli imiş ısırgan suyunu günde 2-3 su bardağı kadar. Bu arada ısırgan ve enginar suyu aktarda şişesi 7.5 ytl ye satılıyormuş... Umarım işe yarar

karaçiçek canım bende polikistik over snedromu var adet olmuyorum ne yaptıysam boş ikinci tüp bebek yaptırıyorum şuandada inş olur ama soğan suyunu ben hiç duymamıştım ısırgan otunu duydumda soğan suyu zayıflatıyor diye duymuştum sadece ama tedavi görüyosan şuanda içme onları derim ben

arkadaşlar bendede pco var bende maydanoz suyu kaynatıp içiyorumayrıca doktorum kistleri küçültmek için bana doğum kontrol hapı verdi 3 ay sonra gebelik için tedaviye başlayacağız dedi pco yenilebilen bir hastalıkmış çaresi nedir arkadaşlar

arkadaşlar bende bugün çörek otu ve ısırgan tohumuna başladım. balla karıştırdım. sabah akşam aç karına 1 tatlı kaşığı içiyorum. ben de pko var. aşılama tedavisine başladım. yumurtalarım büyümüyordu. bakalım karışım işe yararyacak mı göreceğiz.....

X