Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba pcolu hanımlar bende de pco var 2sene önce 1aylık evliyken öğrendim ve hemen araştırmalarım başladı yapılabilecek bütün testlerim yapıldı ve teşhis kesindi tüylenme saç dökülmesi adet düzensizliği ve incilerim hepsi vardı araştırmalar bittikten 2-3ay sonra bebek tedavisi için bi doktora başvurduk artık 10 aylık evliydim dr bize neler yaşayabileceğimizi anlattı ve klomen verdi 2010haziranda adet olunca kullandım ve bi umut beklemeye başladım ama temmuzda tekrar adet oldum hayatım boyunca yaşadığım en zor adetti yumurtalarım çok iyi gelişmişti dr. ümitliydi bende o ay aşırı derecede serumla ayağa kalkacak kadar zor bi adet geçirdim çok üzülüp ağladım ama boşunaymış adetim biter bitmez hamile kalmışım meğer 15ağustosda evlenme yıl dönümümüzde hamile olduğumu öğrendim ve Allah ım herkese nasip etsin 41günlük bi oğlum var çok şükür kısmen kendiliğimden hamile kaldım gibi bişey ama şimdi merak ettiğim bişey var acaba 2.kez bebek düşündüğümde tedavi olmak zorunda kalır mıyım? ilki kadar kolay olmaya bilir mi?(ilki de pek kolay sayılmazdı psikolojik olarak çok yıpranmıştım)şimdi nasıl korunmalıyım?yada korunmamalı mıyım?tecrübesi bilgisi olanlar paylaşalım lütfen
hikayeni okudum canım umut oldu bana bende de yıllardı pko var 28 yaşındayım. doğal yolla hamile kalamayacağım için tedaviye başladık ve aşılama aşamasındayım. lütfen benim içinde dua et olur mu...inan buna çok ihtiyacım var
hikayeni okudum canım umut oldu bana bende de yıllardı pko var 28 yaşındayım. doğal yolla hamile kalamayacağım için tedaviye başladık ve aşılama aşamasındayım. lütfen benim içinde dua et olur mu...inan buna çok ihtiyacım var
tabiki ederim Allah hepimize yardım etsin doğum sancısı çekerken ben bebek sahibi olmak isteyen herkese dua ettim umarım Rabbim dualarımı kabul eder ama sana bi tavsiyede bulunuyum bebeğim olduydu olmadıydı diye düşünmekten vazgeç inan ki aklından çıkarıp boşverdiğin ay herşey yoluna giriyo bunu söyleyen çok kişiyi okudum biliyorum zor ama bende aklımdan çıkardığım ay ham,ile kaldım nasıl olsa hamile değilim die adet günüm 10gün geçti ondan sonra yine tek çizgiyi göreceğimden emin olduğum bir günde test yaptım ama yanılmışım hamileymişim bi şekilde yap bunu odaklanma bu konuya umarım herşey yolunda gider ve en kısa zamanda buraya kocaman harflerle hamileyim yazarsın herşey gönlünüzce olsun
benide dusunduren bir soru bu ilki tup bebekle oldu ama ikiz oldugu icin yatarak gecirdim 3 4 sene sonra tekrar istiyorum dogal yoldan olur Insallah ve doya doya yasarim gebeligimi bebegine Allah uzun omurler versin canim
merhaba kızlar bende aranızda yenıyım bendede pco var 2 yıllık ewlıyım benımde cocugum olmuyor ancak saracoğlu hocamla klurlere başladım insallah olur eğer olmazsa dr tedavısıne başlıcam ılac kullanmak ıstemedım pco oluğta hamıle kalan varmı aranızda
slm pcolu hanımlar nasılsınız uzunca bir zamandır yok tum bebeğimle ilgileniyordum bebeğim büyüdü 7aylık oldu ve şimdi ikinciye hamileyim zor günler beni bekliyo ilk doğumumda olduğu gibi yine sizlere dua edicem umarım herkes evlat hasretini sonlandırır
2 yıllık evlıyım pcoluyum bende.. 1 sene oldu öğreneli.. sonra doktorumla tanıştım ve 3 aydır tedavi görüyorum ilaç ile tedavi gördüm.. bu ay aşılamaya geçicez bayramdan sonra gidicem.. bana akıl verin nolur.. şansım ne kadar var yumurtlamam ilaç ile gercekleşiyo fakat 3 aydır döllenme olmadı. sanırım yumurtalarım çok sert yani tahmınım öyle.. aşılama da ki korkum da bundan.. aşılama olupta tutan kaç tane pcolu bayan vardır.. lutfen yardım edın buna muhtacım (