bu lasenta maskesini ben de aldımPSO PLASENTA maskesini 1,5 yıldır kullanıyorum ve size kesinlikle katılmıyorum.Kullanıma başladığımın ilk üçüncü ayında cildime ne yaptığımı ve nasıl bu kadar değiştimi sormaya başladılar.Gözle görülür bir değişim söz konusuydu.Altıncı ayın sonunda neredeyse on yaş gençleşmiştim.Yaş 39 olunca 29 görünmek muhteşem bir duygu oluyor.Paylaşımınızı hayretler içerinde okudum bu yazdıklarınız çok saçma.Benimle beraber şu an 14 arkadaşım daha bu ürünü kullanıyor ve hiç birinde sorun olmadı.Kullanan herkes çok memnun yaşadığım sürecede bırakmayı düşünmüyorum.PSO PLASENTA MASKESİ gerçek bir mucize. Ben bu ürünü kullanya başladığım günden beri, nemlendiricilerle vedalaştım.Cildimdeki kuruluk gitti ve sizin söylediğinizin aksine ben aylardır sivilce görmedim.Herkese tavsiye ediyorum.
PSO PLASENTA maskesini 1,5 yıldır kullanıyorum ve size kesinlikle katılmıyorum.Kullanıma başladığımın ilk üçüncü ayında cildime ne yaptığımı ve nasıl bu kadar değiştimi sormaya başladılar.Gözle görülür bir değişim söz konusuydu.Altıncı ayın sonunda neredeyse on yaş gençleşmiştim.Yaş 39 olunca 29 görünmek muhteşem bir duygu oluyor.Paylaşımınızı hayretler içerinde okudum bu yazdıklarınız çok saçma.Benimle beraber şu an 14 arkadaşım daha bu ürünü kullanıyor ve hiç birinde sorun olmadı.Kullanan herkes çok memnun yaşadığım sürecede bırakmayı düşünmüyorum.PSO PLASENTA MASKESİ gerçek bir mucize. Ben bu ürünü kullanya başladığım günden beri, nemlendiricilerle vedalaştım.Cildimdeki kuruluk gitti ve sizin söylediğinizin aksine ben aylardır sivilce görmedim.Herkese tavsiye ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?