Pco plasenta maskesi

mymelino

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2009
966
3
96
Isparta
bu maskeyi ayşenur yazıcı çoooooooook övmüş... bende edindim 150 tl verdim ama deymezmişşş
içeriğine baktım paraben ve edta var ...yurt dışında yasaklandı bunlar cild kanseri yapıyor diye... 3-4 defa uyguladım maskeyi....sivilce yaptı....ciltte kızarıklık oldu....nem maskesi diyorlar ama hiçççç nemlendirmedi....normal nemlendirici sürseniz daha çok nemlenirsiniz....
150 tl verip kazıklanmayın diye uyarıyorummm

KK hanımlarının kullandıkları ürünlerle ilgili yaptıkları yorumlar faydalı oluyor.Çok saol...

çok saol valla bende almayı düşünüyodum ileriki yaşlarda

kızlar bu maskede çooooook kimyasal var vede çooook pahalı......baya övmüşler bende dayanamayıp aldım 150 tl verdim ama deymez.....

organik ürünler var tamamen organik sertifikalı ...sante veya logana....ürün kullanacaksanız bu tür ürünler tercih edin...

paraben ve edta yurt dışında kanser yapıyo diye yasaklanmış..haberlerde izledim...organik ürün kullanımı yaygınlaşmış.....bu tür ürünlerden uzak durun derim.....

PSO PLASENTA maskesini 1,5 yıldır kullanıyorum ve size kesinlikle katılmıyorum.Kullanıma başladığımın ilk üçüncü ayında cildime ne yaptığımı ve nasıl bu kadar değiştimi sormaya başladılar.Gözle görülür bir değişim söz konusuydu.Altıncı ayın sonunda neredeyse on yaş gençleşmiştim.Yaş 39 olunca 29 görünmek muhteşem bir duygu oluyor.Paylaşımınızı hayretler içerinde okudum bu yazdıklarınız çok saçma.Benimle beraber şu an 14 arkadaşım daha bu ürünü kullanıyor ve hiç birinde sorun olmadı.Kullanan herkes çok memnun yaşadığım sürecede bırakmayı düşünmüyorum.PSO PLASENTA MASKESİ gerçek bir mucize. Ben bu ürünü kullanya başladığım günden beri, nemlendiricilerle vedalaştım.Cildimdeki kuruluk gitti ve sizin söylediğinizin aksine ben aylardır sivilce görmedim.Herkese tavsiye ediyorum.

bu lasenta maskesini ben de aldım
fakat ancak bir defa kullanabildim.
bir ay içerisinde kaç defa kullandığını yazarmısın .

siz bu ürünü satan kişisiz galiba.... bana mail adresime ürün hakkında iyi olmadığını söylediğim için mahkemeye vereceklerini yazmışlar... doğruları söyleyeni direk mahkemeye veriyorlar demek ki ...

KIZLAR ARTIK YORUM YAPMIYORUM...... ALIN KULLANIN İYİ KÖTÜ SİZ TECRÜBE EDİN.....

BUNDAN SONRADA YALAN SÖYLEYECEĞİM BÜTÜN ÜRÜNLERE SÜPERRR ...MUHTEŞEM DİYECEĞİM...
YOKSA HER ÜRÜN İÇİN MAHKEMELİK OLACAĞIM BELLİ Kİİİ

Böyle bişeyle karşılacağımı biseydim konuyu bile açmazdım......bu konuda bigim yoktu malesefffffff.....

benim cildimin kurtarıcısı oldu çünkü çok kuru bır cildm var cildim neme doydu aynı zamanda parladı ve çevremdekilerde ne kullanıyorum dıye sormaya başladıı memnunum :) PCO MASKE

Son düzenleme:
Ben bu ürünü uzun zamandır kullanıyorum ve memnun olduğum için de dile getirme ihtiyacı duydum.Yalnız benim memnuniyetim sizi neden bu kadar rahatsız etti anlamış değilim?Bu kadar kullanan insan memnunken siz sadece üç kere kullandığınız bir ürün hakkında bu kadar ön yargılı davranırsanız bence bu ürünün satışını yapan size hukuki yoldan hakkını arayacağını belirtmişse az bile yapmış!Eğer ben bu ürünün satışını yapan kimse olsaydım bu konuşmayı buradan değil yüz yüze yapmayı tercih ederdim.Fakat belirttiğim gibi sadece kullanıcıyım ve yine söylüyorum çoooooookkk memnunum.

Konu açılalı uzun zaman olmuş, ben bu maskeyi 3 kere kullandım. Tek kullanımlık olarak almıştım, ve size katılmıyorum. Cildi gerçekten çok güzelleştiriyor. Sivilce vs yapmadı bende ve yüzüme bir dolgunluk verdi. Ben memnun kalmıştım gayet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…