Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben iki ya da üç kere pik gördüm bu ay en son bugün yaptımPCo olan bi arkadaşıma ovu yaptırdım . Hergün kontrol ettim tam 59. Günde pik oldu .
siz 2 günde bir birliktelik yaşamaya ve ovulasyon testlerinizi yapmaya devam edin .
Bu paylaştığınız resimlerin hiçbiri pik değil ama çok yakın ama değil .Ben iki ya da üç kere pik gördüm bu ay en son bugün yaptım
bu testleri aldığım kadın iki kere yumurtlama var dedi aslında kafam karıştıBu paylaştığınız resimlerin hiçbiri pik değil ama çok yakın ama değil .
bazı kadınların böyle çıkabiliyormuş siz yinede testlere devam edin
30 yazan yerde baya koyulaşma olmuş şüpheli olup olmadığınız kesin olduğunuz veya olmadınız diyemem .bu testleri aldığım kadın iki kere yumurtlama var dedi aslında kafam karıştı
Yarın da yapıyım bakalım teşekkür ederim adet günüm de geçti ama düzensiz olabiliyor geçen ay tam 21 gün arayla oldum bu ay 31.gün30 yazan yerde baya koyulaşma olmuş şüpheli olup olmadığınız kesin olduğunuz veya olmadınız diyemem .
benım pik olduğu gün T kopkoyu çıkmıştı C den ve 2 gün öyle devam etti 3. Gün t silikleşti .
ama dediğim gibi bazı insanların bu testleri bu koyulukta da olabılıyormus
Sizin gibi problemi olan kişiler 2 günde bir birliktelik yaşarsa hem gün kaçırmazsınız hemde garanti olur :)Yarın da yapıyım bakalım teşekkür ederim adet günüm de geçti ama düzensiz olabiliyor geçen ay tam 21 gün arayla oldum bu ay 31.gün![]()
İnşaallah çok teşekkür ederimSizin gibi problemi olan kişiler 2 günde bir birliktelik yaşarsa hem gün kaçırmazsınız hemde garanti olur :)
inşallah bu ay yavrunuz size sıkı sıkı tutunur
Benim bu 4.ovulasyon hiç böylr olmamıştı bir de ben bu ay c life macunu kullandım ondan böyle oldu galibaPko olanlarda lh hormonu yuksek oldugu icin genelde bu ovulasyon testi de lh yuksekliginde koyu ciktigindan testler yaniltici olabilir. O yuzden gun asiri iliski en kesin cozum bence. Bu sekilde kacirmamis olursunuz
Aynen canım sen de henüz yumurtlama yokMerhabalar hepinize bende pco hastasıyım bu ay ovulasyon testlerine başladım adetimin 11 günü bugün bir test yapayım dedim ama yumurtlama yok bende bu ay clife kullandım Eki Görüntüle 2751637
Yok canım henüz değil yani baya silik görüyorumBugün 18.gün yumurtlama gerçekleşmiş mi sizce?
Bu arada ben c life baya Bi tüketmişim 16 günde bi kavanoz dengem şaştı galiba en az iki kere yumurtlama oldu belki 3Merhabalar hepinize bende pco hastasıyım bu ay ovulasyon testlerine başladım adetimin 11 günü bugün bir test yapayım dedim ama yumurtlama yok bende bu ay clife kullandım Eki Görüntüle 2751637
Canım sen baya tüketmişsin ya benim kavanoz daha yarımBu arada ben c life baya Bi tüketmişim 16 günde bi kavanoz dengem şaştı galiba en az iki kere yumurtlama oldu belki 3![]()
He ya valla anlamadım o kaşıkla dolsun diye öyle yaptım kaçırmışım ben de sordum da sıkıntı yoksa bişe olmaz dediCanım sen baya tüketmişsin ya benim kavanoz daha yarımbugün sordum bel agrısı ve kaşık ağrısı var biraz 3 gün daha kullanıp bırakın dedi . Sende o kadar fazla kullanma bir daha
![]()
Bende ilk kez bu ay kullanıyorum Pco olduğumu da bu ay öğrendim zaten bakalım kısmetHe ya valla anlamadım o kaşıkla dolsun diye öyle yaptım kaçırmışım ben de sordum da sıkıntı yoksa bişe olmaz dediilk kez kullanıyorum sen