Kutudakilerin hepsini bitirdim ama düzensiz bitirdim 4 ayda anca bitti en son artık günde bir tane alıyordum bende çok kilolu değilim ama yumurtaları geliştiriyor 165 boyum 64 de kilom varHimm ya ben sevmedim bu ilaci.psikolojimi bile bozdu yani :) kutuda baya bi oluyor hepsinimi bitirdin yoksa 10 tane tabletimi
Himm anladim ultrasonda filan degisim gozlendimi. Kistlerin filan azaldimi peki baya kullanmissinKutudakilerin hepsini bitirdim ama düzensiz bitirdim 4 ayda anca bitti en son artık günde bir tane alıyordum bende çok kilolu değilim ama yumurtaları geliştiriyor 165 boyum 64 de kilom var
Yok hiç kontrol edilmedi 37 gün önce 5 haftalık bebeğimi düşürdüm bugün yine adet oldum çok ağrılıydıHimm anladim ultrasonda filan degisim gozlendimi. Kistlerin filan azaldimi peki baya kullanmissin
Himm =( allah yine nasip eder insallah Rabbim tez vakitte nasip etsin .yardimcisi olsun hepimizinYok hiç kontrol edilmedi 37 gün önce 5 haftalık bebeğimi düşürdüm bugün yine adet oldum çok ağrılıydı
yarın doktora gidicem canım tesekkür ederim29 ekimde adet olman gerekliyken hala olmadıysan ya gebesin ya da adet gecikmesi yaşıyorsun. Test yaptığına ve negatif çıktığına göre gebelik ihtimali yok gibi. Muhtemelen gecikme yaşıyorsun ama baya da uzun sürmüş bence doktoruna git ve bir kontrol ol. Adet olman için ilaç verecektir.
Gittin mi doktora ne olduyarın doktora gidicem canım tesekkür ederim
Üzüldüm canım.. Hakkında hayırlısı olur umarım. Belki de zaman kaybetmeden tüp bebek tedavisine başlamak daha mantıklıdır. Benim de bu ay hüsran. Doktora dahi gitmedim kontrole. Biraz kafam dinlensin dedim. Ama yine de dinlenmiyor. En azından doktordu ilaçtı oydu buydu bıraktım.Kızlar malesef benim ilk aşılamada negatifle sonuçlandıdoktorum tüp bebeğe yönlendirdi
aynen cnm nasip napalım bakacaz artık bende bu ay bişey yapmıyrum zaten şuan hastayım sende dinlen birazÜzüldüm canım.. Hakkında hayırlısı olur umarım. Belki de zaman kaybetmeden tüp bebek tedavisine başlamak daha mantıklıdır. Benim de bu ay hüsran. Doktora dahi gitmedim kontrole. Biraz kafam dinlensin dedim. Ama yine de dinlenmiyor. En azından doktordu ilaçtı oydu buydu bıraktım.
Merhaba kizlar 1.5 yıllık evliyim. Cok riskli bir pko var. Klomen +pregon kullalndim. 3 ocakta da ovitrelle igne yaptirdim. Suan şiddetli sancılarım var. Lavaboya gitmek işkence gibi. Sizce hamile olma ihtimalim var mi ? Ne zaman test yapmam gerekiraynen cnm nasip napalım bakacaz artık bende bu ay bişey yapmıyrum zaten şuan hastayım sende dinlen biraz
12 gun beklemelisin canim ignenin etksii vucudundan gitsin diyeMerhaba kizlar 1.5 yıllık evliyim. Cok riskli bir pko var. Klomen +pregon kullalndim. 3 ocakta da ovitrelle igne yaptirdim. Suan şiddetli sancılarım var. Lavaboya gitmek işkence gibi. Sizce hamile olma ihtimalim var mi ? Ne zaman test yapmam gerekir
Hmm anladim canim. Benim adetim cok düzensiz. Doktor adet olursan gel dedi. Suan aklim cok karisik. Adet olacak miyim yokssa bu sancılarin sebebi bebek mi anlamıyorum12 gun beklemelisin canim ignenin etksii vucudundan gitsin diye
daah çok erken cnm çatlatma iğnesinin etkileridir onlar test için 13 15 gün beklemelisinMerhaba kizlar 1.5 yıllık evliyim. Cok riskli bir pko var. Klomen +pregon kullalndim. 3 ocakta da ovitrelle igne yaptirdim. Suan şiddetli sancılarım var. Lavaboya gitmek işkence gibi. Sizce hamile olma ihtimalim var mi ? Ne zaman test yapmam gerekir
Canim adette degil henuz bebekte degildir cok erken cunku. Ovitrelleyi ilk vuruldugun ay sanirim degilmi. Bende cok kotu olmustum ilk ayinda belim kasiklarim goguslerim o kadar kotu agriyoduki. Vucudu etkiledigi icin o agrilar iceriginde hamilelik hormonu var gulum. Genede duramayacak gibi oluyosan doktoruna danis bazen kist yapabiliyor klomen. Yumurtan kac taneydi buyuklugu neydi canimHmm anladim canim. Benim adetim cok düzensiz. Doktor adet olursan gel dedi. Suan aklim cok karisik. Adet olacak miyim yokssa bu sancılarin sebebi bebek mi anlamıyorum
Evet canım ovitrelle de ilk ayim. Sag ve sol 2 tane boyutu 18di canim. Doktora sorsum normal rahim büyüdüğü icin oluyor dedi.Canim adette degil henuz bebekte degildir cok erken cunku. Ovitrelleyi ilk vuruldugun ay sanirim degilmi. Bende cok kotu olmustum ilk ayinda belim kasiklarim goguslerim o kadar kotu agriyoduki. Vucudu etkiledigi icin o agrilar iceriginde hamilelik hormonu var gulum. Genede duramayacak gibi oluyosan doktoruna danis bazen kist yapabiliyor klomen. Yumurtan kac taneydi buyuklugu neydi canim
Yumurtalarin iyiymis canim benim birisi catlamamisti ilk ay ovitrelleden sonra asiri agrim oldu gittim tekrar kist olmusmus dedi. O yuzden cok asiri agrin olursa git doktoruna ihmal etmeEvet canım ovitrelle de ilk ayim. Sag ve sol 2 tane boyutu 18di canim. Doktora sorsum normal rahim büyüdüğü icin oluyor dedi.
Evet canim doktorum yumurtalar istenilen kivama gelmis dedi. Hmmm anladım canım saolasinYumurtalarin iyiymis canim benim birisi catlamamisti ilk ay ovitrelleden sonra asiri agrim oldu gittim tekrar kist olmusmus dedi. O yuzden cok asiri agrin olursa git doktoruna ihmal etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?