iyim cnm bilmiyorum ki hiçbişey hissedemiyorum test falanda yapmadım zaten bu hafta sonu yapacağım testide sen nasılsınCanım nasılsın? Var mı bir gelişme?
Rabbim yüzüne gülsün inşallah. Benim çatlatma iğnesinden sonra kanama başladı adete iki hafta varken. Bu ay da olmadı anlayacağın. Sıkıldım. Folik asiti de bıraktım.iyim cnm bilmiyorum ki hiçbişey hissedemiyorum test falanda yapmadım zaten bu hafta sonu yapacağım testide sen nasılsın
allah razı olsun hepimize inşallahhh çok geçmiş olsun cnm üzüldümRabbim yüzüne gülsün inşallah. Benim çatlatma iğnesinden sonra kanama başladı adete iki hafta varken. Bu ay da olmadı anlayacağın. Sıkıldım. Folik asiti de bıraktım.
Bir senedir içiyorum:) İçim dışım folik asit oldu. Sanki annem beni folik asitle doğurdu:) Sağol canım ya hayırlısı ne diyelim. Benden umut yok bu ay inşallah senin güzel haberlerini alırız. Haberdar et..allah razı olsun hepimize inşallahhh çok geçmiş olsun cnm üzüldümbi ara folik asiti bende bırakmıştım sinirlenip olmuyor diye bu ay başladım hatta
üzülme tatlım napalım elimizden geleni yapıyoruz gerisi allahın takdiri. haberdar ederim cnm umarım hamileyimdirBir senedir içiyorum:) İçim dışım folik asit oldu. Sanki annem beni folik asitle doğurdu:) Sağol canım ya hayırlısı ne diyelim. Benden umut yok bu ay inşallah senin güzel haberlerini alırız. Haberdar et..
Aynen canım:) İnşallah senin için dua ediyorum.üzülme tatlım napalım elimizden geleni yapıyoruz gerisi allahın takdiri. haberdar ederim cnm umarım hamileyimdir
canımmm çok teşekkür ederiiimmAynen canım:) İnşallah senin için dua ediyorum.
Yok canım bidaha çağırmadı doktorum çatlatma iğnesi falan yapmadıyumurtan büyüdüğü için oluyor o batmalar ve kramplar cnm. daha büyüyüp çatlamasına var zaten tekrar kontrole çağırmıştır. çatlatma iğnesi verir mutlaka
29 ekimde adet olman gerekliyken hala olmadıysan ya gebesin ya da adet gecikmesi yaşıyorsun. Test yaptığına ve negatif çıktığına göre gebelik ihtimali yok gibi. Muhtemelen gecikme yaşıyorsun ama baya da uzun sürmüş bence doktoruna git ve bir kontrol ol. Adet olman için ilaç verecektir.canlarım lütfen bana yardımcı olun. biraz uzun olacak ama sizlere danışmak istedim. Son adet tarihim 5 ekim. Doktorum bana letu isimli bir ilaç verdi beş gün kullanmamı söyledi. ve düzenli şekilde denedik. kontrole gittigimde yumurtaların istediğimiz boyuta gelmediğini bir dahaki ay deneyebileceğimizi söyledi. bende soğan kürü yaptım. ama midem bulandığı için çok düzenli yapamadım. Normalde adet döngüm 24 gün. bu şartlarda en geç 29 ekim gibi adet olmam lazımdı. fakat adet olmadım. 3 kasımda ilişki oldu. 13 kasımda açık pembe şeklinde leke geldi peçeteye. Ümitlendim yeleşme kanaması mı acaba diye. birkaç kere test yaptım evde. hepsi tek çizgi. iki gündür sol kasığımdan sol bacağıma inen bir ağrım var. yüzümü sivilceler bastı. kan testine gitmek istemiyorum idrarda cift cizgi görmeden ama idrar testi yapmaktan da yoruldum. sabırla okuduğunuz için tesekkürler kızlar. sizce ne olabilir deneyimli ablalarım kardeslerim ?
GLİFOR İNSÜLÜN DİRENCİ İÇİN KULLANILIYOR SANIRIM DEĞİLMİ? DOKTORUM BENİMKİNE BAKMAYA GEREK YOK DEDİ AMAGlifor kullanan varmi?
Bakmaya gerek yok derken nasil yani cnm? Ya direncin direk var demedi pcosu azaltir diye soyledi.benim tek tarafli olusmustu. Pcos var dimi sende deGLİFOR İNSÜLÜN DİRENCİ İÇİN KULLANILIYOR SANIRIM DEĞİLMİ? DOKTORUM BENİMKİNE BAKMAYA GEREK YOK DEDİ AMA
evet cnm var şişman olanlarda insülin direnci oluyor sen zayıfsız dedi hatta burdan okuduğum için bi kaç kere israrla sordum ama gerek yok dedi demekki bildiği bişey var dedim bendeBakmaya gerek yok derken nasil yani cnm? Ya direncin direk var demedi pcosu azaltir diye soyledi.benim tek tarafli olusmustu. Pcos var dimi sende de
Ben kullandım bir paket bitti ikinci paketi almadım pkos için verdi doktorGlifor kullanan varmi?
Bolgesel bi sorunum var cok kilolu biri degilim 73 kiloyum 65 ideal. Boyum da kisa degil oyle. Yani bende evliligimin basinda flan boyle birseyle karsilasmadim ilac kimyami bozdu resmen. Kabuzlik bi ishal. Kullanmak isteniyorum bi yandan da pcos iyi gelirmi demekten kendimi alamiyorum kararsizim 20 gun kullandim biraktimevet cnm var şişman olanlarda insülin direnci oluyor sen zayıfsız dedi hatta burdan okuduğum için bi kaç kere israrla sordum ama gerek yok dedi demekki bildiği bişey var dedim bende
cnm doktorun verdiyse kullan bence her ihtimale karşı demekki gerekli görmüş ki vermiş bunlara mecburen katlanıcaz yapıcak bişey yok malesefBolgesel bi sorunum var cok kilolu biri degilim 73 kiloyum 65 ideal. Boyum da kisa degil oyle. Yani bende evliligimin basinda flan boyle birseyle karsilasmadim ilac kimyami bozdu resmen. Kabuzlik bi ishal. Kullanmak isteniyorum bi yandan da pcos iyi gelirmi demekten kendimi alamiyorum kararsizim 20 gun kullandim biraktim
Himm ya ben sevmedim bu ilaci.psikolojimi bile bozdu yani :) kutuda baya bi oluyor hepsinimi bitirdin yoksa 10 tane tabletimiBen kullandım bir paket bitti ikinci paketi almadım pkos için verdi doktor
Basladim yine umarim faydali olur. Ama arada dinlenerek kullanicam hic yemek yiyemiyorum kullandigimda bi siskinlik doymusluk hissi. Yemek yemekte onemli degil kabiz yapiyor. Gunde kac tane aliyorsun kac mgcnm doktorun verdiyse kullan bence her ihtimale karşı demekki gerekli görmüş ki vermiş bunlara mecburen katlanıcaz yapıcak bişey yok malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?