İnşallah canım. Ne zaman belli olacak. haber et.yok cnm çok kolay sorun yapma büyür perşembeye kadar
13 GÜN SONRA KAN TESTİ YAP DEDİ EDERİM CNMİnşallah canım. Ne zaman belli olacak. haber et.
Baska bi forumda konusmustuk merhabaİnşallah canım. Ne zaman belli olacak. haber et.
Hayırlı olsun canım. Ben de dün doktora gittim. Yumurtalar istenilen boyutta değilmiş. Perşembe’ye kadar bekleyeceğiz bizde. Hayırlısı inşallahBaska bi forumda konusmustuk merhabanasil gidiyor ne yaptin en son. Banada pco dedi doktor yumurta olusmuyordu. Bugun gittim 2 tane gelismis yumurtam var persembeye kadar beklicez biraz daha buyusun diye valla cok mutlu oldum
Amin canim bende persembe gidecegim insallah yaz buraya sonucu. Cokmu kucukmus boyutunu soylemedimiHayırlı olsun canım. Ben de dün doktora gittim. Yumurtalar istenilen boyutta değilmiş. Perşembe’ye kadar bekleyeceğiz bizde. Hayırlısı inşallah
Yumurtanız adetinizin kaçıncı günde istenilen boyuta ulaştı? Düzensiz mi oluyosunuz ? Benim 21. Gun progesteron 0.4 çıktı adetlerim düzensiz büyür mü acabaBaska bi forumda konusmustuk merhabanasil gidiyor ne yaptin en son. Banada pco dedi doktor yumurta olusmuyordu. Bugun gittim 2 tane gelismis yumurtam var persembeye kadar beklicez biraz daha buyusun diye valla cok mutlu oldum
Yok söylemedi. Zaten dünya başıma yıkıldı istenilen boyutta değil diyince. Soramadım bile. Haberleşelim canım. İnşallah güzel haberlerle gelirizAmin canim bende persembe gidecegim insallah yaz buraya sonucu. Cokmu kucukmus boyutunu soylemedimi
Canim bende adet duzensizligi yok yumurta olusumu duzensiz yani pco dedi doktorum. Bu 4.ay klomen kullaniyorum adetin 5.gunu basliyosun 5 gun sabah aksam kullandim ben. Bugun gittigimde cok sukur iki tane yumurta gelismis dedi persembeye kadar biraz daha buyusun bekleyelim dedi doktorum. Once adet duzensizligini tedavi etmesi gerek doktorunun o konuda bisey yapmadimi ?Yumurtanız adetinizin kaçıncı günde istenilen boyuta ulaştı? Düzensiz mi oluyosunuz ? Benim 21. Gun progesteron 0.4 çıktı adetlerim düzensiz büyür mü acaba
Benim bu doktorum cok olumlu bi insan ya bazi doktorlarda cok gicik oluyor ben 3 ayi bosa harcadim resmen adam klomeni dayiyodu bitince yumurta kucukse bile catlatma ignesi veriyodu. Iyiki bu ay degismisim doktorumu. Gelisme imkani yokmuymuski hemen istenilen boyutta degil diyorYok söylemedi. Zaten dünya başıma yıkıldı istenilen boyutta değil diyince. Soramadım bile. Haberleşelim canım. İnşallah güzel haberlerle geliriz
Adet duzensizligi icinmi veriliyor canim o ilac? Banada pco dedi ama benim adetim duzenli boyle durumlarda sadece ultfasonda gorulen bi durum diye degerlendiriyoruz yumurtanin olusmasi icin ugrasicaz dedi bana. Genel problem neydi sendekizlar bende pkoluyum dr dostinex estrofem ve klomen verdi .dostinex 2 ay önce estrofemde gecen ay bitti 10 gundur adet olamadim (ztn duzensizdi) ne adet belirtisi var ne hamilelik sadcec fazla akintim var acaba estrofem kullanip böyle olan bar mi ???
Geçen ay her şey istenilen gibi ilerdi. Yumurta oluştu çatladı ama gebelik oluşmadı. Bu ay da yumurta oluşur diye bekliyordum. Şok oldum. Perşembe tekrar gideceğim bakalım. Kontrole çağırdı bilmiyorum oluşur mu artık hayırlısı. Valla çok zor süreç Allah yardımcımız olsunBenim bu doktorum cok olumlu bi insan ya bazi doktorlarda cok gicik oluyor ben 3 ayi bosa harcadim resmen adam klomeni dayiyodu bitince yumurta kucukse bile catlatma ignesi veriyodu. Iyiki bu ay degismisim doktorumu. Gelisme imkani yokmuymuski hemen istenilen boyutta degil diyor
Amin canim bende bu ay gene olmaz diyodum yumurtaya sasirdim iki tane olunca. Iste beklemedigin zaman oluyor guzel seyler cokta takmamak gerekGeçen ay her şey istenilen gibi ilerdi. Yumurta oluştu çatladı ama gebelik oluşmadı. Bu ay da yumurta oluşur diye bekliyordum. Şok oldum. Perşembe tekrar gideceğim bakalım. Kontrole çağırdı bilmiyorum oluşur mu artık hayırlısı. Valla çok zor süreç Allah yardımcımız olsun
Bakalım yarın ne diyecek beklemedeyizAmin canim bende bu ay gene olmaz diyodum yumurtaya sasirdim iki tane olunca. Iste beklemedigin zaman oluyor guzel seyler cokta takmamak gerek
Aslında doktor da istikrar sağlayamadım canım. 3. Gun gittim test istedi testin sonucunu göstermeye gittim izinliymiş baika doktor baktı o da 21. Gun testi istedi onu göstermeye gittim bu sefer o da izinliymiş başka biri baktı.. klomen verdi aynı senin yazdığın gibi söyledi kullanılışını. Ben anlatmaya çalıştım 2 3 ayda oluyorum diye. Dinlemedi mii anlamadı mıı bilmiyorum. Bi de adetini düzene sokmak lazım diyo ilacı verip. E sen beni dinlemiyorsun ki ben ne diyorum, diyemedimCanim bende adet duzensizligi yok yumurta olusumu duzensiz yani pco dedi doktorum. Bu 4.ay klomen kullaniyorum adetin 5.gunu basliyosun 5 gun sabah aksam kullandim ben. Bugun gittigimde cok sukur iki tane yumurta gelismis dedi persembeye kadar biraz daha buyusun bekleyelim dedi doktorum. Once adet duzensizligini tedavi etmesi gerek doktorunun o konuda bisey yapmadimi ?
Hayirlisi olsun insallah hepimiz icin canimBakalım yarın ne diyecek beklemedeyiz
Sen ne iyisi iyi bir doktor bul degistirme derdinide dinlemicekse hic ugrasmiyim de en basindan. Disini gostermezsen cok uyuz ediyo bazi doktorlarAslında doktor da istikrar sağlayamadım canım. 3. Gun gittim test istedi testin sonucunu göstermeye gittim izinliymiş baika doktor baktı o da 21. Gun testi istedi onu göstermeye gittim bu sefer o da izinliymiş başka biri baktı.. klomen verdi aynı senin yazdığın gibi söyledi kullanılışını. Ben anlatmaya çalıştım 2 3 ayda oluyorum diye. Dinlemedi mii anlamadı mıı bilmiyorum. Bi de adetini düzene sokmak lazım diyo ilacı verip. E sen beni dinlemiyorsun ki ben ne diyorum, diyemedim
Üzüldüm. Ama adetin düzensiz ise gec döllenme de olabilirkizlar 18 gunluk adet gecikmesinin ardindan sonu nehatiffffff
Canım nasılsın? Var mı bir gelişme?DÜN İLK AŞILAMAMI YAPTIRDIM CNM BİTANE YUMURTAM VARDI İNŞALLAH TUTAR. SENİNDE YUMURTALARIN BÜYÜR UMARIM CNM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?